Touch HD
Re: HTC Touch HD
Като го поровичкаш ще разбереш. Самите менюта, самия интерфейс под тъч фло, трудно е !
Ако е като ПРО-то не е чак толкова трудно. Работих млко с такъв ;). Пък и нали тук дисплея е по-голям. Кажи ми само за видеото, че също е интересен въпрос
За видеото аз не мога да ти кажа, не съм имала проблем.
Зависи си какво искаш да направиш.
За много неща има повече от един начин да стигнеш до тях, засега се оправям с една ръка. Start менюто все още не ми се е налагало да го ползвам, нито пък стилуса.
За много неща има повече от един начин да стигнеш до тях, засега се оправям с една ръка. Start менюто все още не ми се е налагало да го ползвам, нито пък стилуса.
Вече и Gsmarena имат ревю: smarena.com/htc_touch_hd-review-300.php
Просто сложете едно "G" пред линка. ;)
Просто сложете едно "G" пред линка. ;)
Имам няколко въпроса към притежателите на THD.
1. Вчера разгледах SEX и имаше умопомрачително добра сензитивност на дисплея, почти като капацитивен. Така ли е и при Touch HD? Например при Omnia е много зле чувствителността. В тази връзка - удобна ли е хоризонталната онскрийн клавиатура?
2. Живо ме интересува качеството и силата на звука с добри слушалки. Ако някой може да направи истинско сравнение с iPhone, ще му бъда искрено благодарен.
3. Пак е телефона за музика по принцип? Това ще бъде основната функция, за която бих го използвал.
4. Браузинг, браузинг, браузинг... Как е Opera-та?
5. Само да споделя, че вчера разгледах SEX и ми хареса много, но този WM ме спира. Клавиатурата не е удобна, а и половината панели са безсмислени. С рибките е готин.
Но, Touch FLO 3D е по-добър шел според мен.
Благодаря предварително.
1. Вчера разгледах SEX и имаше умопомрачително добра сензитивност на дисплея, почти като капацитивен. Така ли е и при Touch HD? Например при Omnia е много зле чувствителността. В тази връзка - удобна ли е хоризонталната онскрийн клавиатура?
2. Живо ме интересува качеството и силата на звука с добри слушалки. Ако някой може да направи истинско сравнение с iPhone, ще му бъда искрено благодарен.
3. Пак е телефона за музика по принцип? Това ще бъде основната функция, за която бих го използвал.
4. Браузинг, браузинг, браузинг... Как е Opera-та?
5. Само да споделя, че вчера разгледах SEX и ми хареса много, но този WM ме спира. Клавиатурата не е удобна, а и половината панели са безсмислени. С рибките е готин.
Но, Touch FLO 3D е по-добър шел според мен.
Благодаря предварително.
SEX наистина има умопомрачително добра сензитивност на дисплея, но THD, не е точно така. За музика по принцип? Ябълката !
4. Браузинг, браузинг, браузинг... Пак Ябълката :)))))))))))) Разбирам че искаш да се разнообразиш, но според мен ще се разочароваш, от това , което се предлага в момента! но понеже минах по този път, по добре не се набутвай!
4. Браузинг, браузинг, браузинг... Пак Ябълката :)))))))))))) Разбирам че искаш да се разнообразиш, но според мен ще се разочароваш, от това , което се предлага в момента! но понеже минах по този път, по добре не се набутвай!
1. Удобна е клавиатурата, а ако тя не ти харесва има и тип iPhone с още по-големи клавиши, има и full screen клавиатура с още по-големи клавиши. Вчера си писах лекциите на него и нямах проблеми, но това е от няколкото дни тренировка на скайп първо ;)
3. На мен страшно ми харесва, особено с Audio booster, по-добре е от стария ми mp3 player.
4. Идеално, особено след като нагласиш операта, така че да не се налага да zoom-ваш, за да избереш линк.
5. Аз останах разочарован от СЕХ-а, прекалено малък ми се струва екрана, а и е recessed. Клавиатурата й би ми била почти безполезна, а относно чувствителността - според повечето review-та, HD бил с най-чувствителния екран на HTC досега.
Общо взето, откакто си го взех, много рядко почнах да сядам на компа. :)
3. На мен страшно ми харесва, особено с Audio booster, по-добре е от стария ми mp3 player.
4. Идеално, особено след като нагласиш операта, така че да не се налага да zoom-ваш, за да избереш линк.
5. Аз останах разочарован от СЕХ-а, прекалено малък ми се струва екрана, а и е recessed. Клавиатурата й би ми била почти безполезна, а относно чувствителността - според повечето review-та, HD бил с най-чувствителния екран на HTC досега.
Общо взето, откакто си го взех, много рядко почнах да сядам на компа. :)
Телефонът е жесток и за музика и за интернет. Ползвам Sennheiser ATH-CK10 In Ear и звукът е прекрасен имам и едни Creative EP630 , който са доста добри за цената си. Опера 9.5 е бета версия, но за сега не забелязвам бъгове. Дисплея се управлява с лекота , но е въпрос на време докато се свикне от iPhone към HTC-to... определено имаш нужда от време докато свикнеш, но е удоволствие като цяло и няма да имаш проблеми. Аз съм свикнал със стилус от предишни покети и при този почти не го ползвам. Относно клавиатурата там за по големи писма и док. не става според мен, но за смс-и и кратки писма няма проблем. За мен единствения плюс на Xperia е клавиатурата и нищо повече. Просто дисплея на HTC Touch HD слага всички останали в малкия си джоб . И след всички допълнителни програми, който могат да се инсталират телефона става мечта ;)))). Просто няма какво повече да искаш от един телефон. Защо не разгледаш ревюто в гсмарена ? За мен ябълката няма с какво да ме привлече повече от HTC-то, но това е по-скоро до индивидуални изисквания и разбирания.