Touch HD
Re: HTC Touch HD
Кой прави по-хубави снимки Омнията или ХД-то ,знам че основното в ХД не е камерата но все пак да си питам.
Поне според ревютата, THD е доста напред с материала и снима по-добре дори от N82 (при естествена светлина).
Аз точно заради това ревч питам :Д ,защото според phone arena камерата е кофти.
Аз не знам ;)), не съм ги сравнявал, но и мен камерата в телефон не ме интересува, нито ползвам.
Сложил съм 16ГБ микроСД карта и работи безпроблемно. Ebay.co.uk 40 паунда.
Аполонеее... Аз го пуснах вече бе. ;)
Не аз съм писал ревюто. Още повече, че май-май ще се махам оттам. Не съм доволен.
Още няколко ревюта има в които пише че ХД снима кофти,аз за това питам някой който го има да каже как са снимките ,за да се знае на кой да се вярва.
От 2 седмици съм с HD-то, а от 1 година с TyTH II. Преди това имах N95. Снимките с HD-то са много добри, бих казал даже - идеални, стига да не е много тъмно или на изкуствена светлина. Снимал съм по време на концерти и снимките са доста прилични. А на открито през деня, снимките са фантастични. Сравнявайки HD-то с TyTH II мога да кажа, че HD-то е уникален. Единствено, лично за мен, батерията е слаба. Един мой приятел със същия телефон направо се е "побъркал". Наистина - добър gsm.
Като изключиш 3G-то, батерията държи много по-дълго време...