Touch HD

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: HTC Touch HD

Мнение от РПГ - Sage » 07 дек 2008, 10:23

Да, HTC са с малък пазарен дял и търговците са много предпазливи в поръчките, а и в надценките. Т.е. цената от 1200-1300 лв. в момента не е надута колкото на Nokia или SE примерно.
Според мен към началото на месец май ще е към 950 лв. и едва ли ще падне на 800 и след година.

NoB
Регистриран: 09 яну 2008, 17:55

Мнение от NoB » 07 дек 2008, 19:40

благодарско за линковете още един можеби тъп вапрос но коя българска клавиатура бихте ми препоръчали ;)

dani_deli
Регистриран: 22 ное 2006, 19:55

Мнение от dani_deli » 08 дек 2008, 09:13

Resco Keyboard (със сравнително дребна клавиатура и не всички скинове се събират, но има и такива които са ОК) и Spb keyboard (с по-едри бутони, но е на БДС, няма фонетичен, има опция обаче да я изкараш на цял екран, остава само едно поле за текст). Това са 2-те БГ клавиатури, които ползвам, а и други не съм ползвал.

NoB
Регистриран: 09 яну 2008, 17:55

Мнение от NoB » 08 дек 2008, 18:02

а може ли да те помоля да дадеш някакъв линк заштото дръпнах няколко и все дава някакъв проблем и да попитам имам странен проблем значи core player ми пуска даден клип песента върви но няма картина и отдоло кадето показва колко време е минало от песента си седи на нула

laster
Регистриран: 08 ное 2008, 07:55

Мнение от laster » 19 дек 2008, 15:17

Мога ли да помоля тези който вече от повече време притежават това телефонче да дадат мнения дали са доволни и дали си е заслужавала покупката. Ако съжаляват за нещо, то какво е и т.н. Благодаря предварително за дадените мнения.

dani_deli
Регистриран: 22 ное 2006, 19:55

Мнение от dani_deli » 19 дек 2008, 15:45

Аз определено не съжалявам.
Зависи за какво смяташ да го ползваш и какво очакваш от него(свир-ки не пра-ви) ;-) . Предимствата са доста, някой от недостатъците : няма светкавица, клипчетата са със сравнително ниска резолюция, иначе камерата е добра при дневни снимки(не е като фотоапарат обаче), за видеото май все още няма добър плеър при висока резолюция на филма. При мен се надраска дисплея, така и не разбрах от какво, но се появиха някой леки драскотини, не ползвам протектор. Батерията при нормално ползване кара 2-3 дена, ако много го ръчкаш може и 1/2 да кара - с навигация , уи-фи, блутуут и т.н. Предимства - ами има си всичко без тези липси посочени по-горе. Все пак най-добре е да отидеш в магазина и да поразгледаш и конкурентите, за да прецениш кое най-пълно отговаря на изискванията ти.
Повее инфо - Мисля че има доста писано по темата и вече доста ревюта и клипчета в нета.

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 19 дек 2008, 22:26

Това е най-добрият покет с WinMob до момента. Ако си на ти със с-мата ще се влюбиш в телефона. Ако идея си нямаш какво да правиш с тоя WinMob по добре се насочи към нещо друго, като iPhone например. Относно цената му там не знам всеки сам за себе си решава. Аз няма за какво да съжалявам ;)).

laster
Регистриран: 08 ное 2008, 07:55

Мнение от laster » 20 дек 2008, 16:06

Благодаря за отговорите ще се радвам и на повече мнения. Аз вече съм си го поръчал и ще ми дойде някъде след нова година но просто искам да знам какво да очаквам след като започна да го ползвам за по дълго време, иначе съм си играл с него в магазините направо ме заплени. Вече си взех предварително Invisible Shield за целия телефон за да не стане както с екрана на dani_deli ;-). Очаквам още мнения.

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 20 дек 2008, 21:44

За тези , който вече притежават покета:

http://montecristoff.webs.com/hdtweak.htm

jaws
Регистриран: 11 ное 2006, 15:31

Мнение от jaws » 21 дек 2008, 17:34

Досега съм имал доста PDA и сега съм с Омния, но това устройство наистина е много добро. Няколко дни се занимавам да инсталирам софт на един приятел и съм възхитен. Страхотна резолюция, удобен и елегантен. За да го използате пълноценно препоръчвам да си свалите качествен софт от 4pda.info /сайта и форума са много полезни, но са на руски/. Избирайте само програми специално за HTC, или правете по-често BackUp.

Отговори