Touch HD

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Re: HTC Touch HD

Мнение от deezel » 29 дек 2008, 14:07

Разбира се, че помня. Не само помня, това все още се случва. Разликата е, че аз изразявам лично мнение, което е вярно за мен и за една група хора (пък и участвам в iPhorum-а). От своя страна аргументите на jamesjames са напълно неоправдани.
Има голяма разлика. А споровете ни не са глупави, все пак това е идеята на всеки форум. Просто в случая НЯКОЙ не разбира, когато наистина и неоспоримо не е прав.

renita_ltd
Регистриран: 22 фев 2007, 15:56

Мнение от renita_ltd » 29 дек 2008, 14:35

Аз не защитавам никой, но това с неоспоримо прав е много разтегливо понятие.

"Разликата е, че аз изразявам лично мнение, което е вярно за мен и за една група хора"

Точно за това говоря - лично мнение. Спора е глупав, защото всеки изрази мнение и вместо с това да спрете започнахте да се убеждавате кой е прав и кой е крив :)

deezel
Регистриран: 23 авг 2006, 19:47

Мнение от deezel » 29 дек 2008, 14:43

Всъщност ние не спорим. Той се опитва да ни убеди, че НЯМАМЕ ПРАВО И ОСНОВАНИЕ да сравняваме Omnia и THD.

Loth
Регистриран: 13 мар 2007, 18:13

Мнение от Loth » 29 дек 2008, 22:34

Идеята бе да поспорим/сравним оплюем или прехвалим и т.н. WinMob базирани у-ва , но явно аз засягам достойнството на jamesjames, към когото аз нямам никакви лоши чувства , нито съм имал или ще имам. Продължаване на спора е наистина безсмислен, тъй като спорът съдържа и лични нападки и за да не става груба играта по добре да спрем преди нечия лабилна психика да е изригнала. Предавам се с две ръце и като ...признавам ,че си прав .
Нека всеки живее в собствената си излюзия.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 30 дек 2008, 22:44

Не разбирам защо да не се срaвнявт Omnia и HD , като и двете са един вид мултимедийни смaртфони с WM , wi-fi , gps ... с доста общи неща . Като се обсъдят точно различията им . Примерно какви предимства и недостатъци има различната резолюция , дава ли допълнителни възможности процесора с по-висока честота или пък повечето рам ...

bilyana
Регистриран: 30 дек 2008, 23:09

Мнение от bilyana » 30 дек 2008, 23:29

Моля за малко помощ от разбиращи..

Подариха ми въпросният телефон. В момента го разучавам и признавам, изпадам в сериозни затруднения..
1.Как да си инсталирам Бг фонетик? а скайп?
2.Как се работи с Джи Пи ес? Дава ми само quick GPS и след това има само бутон download - дава, че е ок но не стартира..
3. Непрекъснато ми прескача от WiFi на 3G - как да го регулирам?
4. Не мога да си свържа пощата с телефона - от Мтел твърдят че всичко е наред, 100 пъти вкарвах настройките - но ..тц..

Amilo™
Регистриран: 02 апр 2004, 11:21

Мнение от Amilo™ » 31 дек 2008, 00:05

Честито добър подарък;)
1. самата инсталация е лесна, но първо трябва да си намериш програмата, а за скайп тегли от скайп.ком
2. инсталирай си програма за навигацията(иго,гармин или друга) и тогава ще видиш как работи джи пи ес-а
3. в кой момент ти се губи вифи-то, защото ако се губи точката за достъп ще прескача постоянно?!?
4. към коя поща не можеш да свържеш телефона?

bilyana

Мнение от bilyana » 31 дек 2008, 09:54

Много ти благодаря!
Сега може ли малко повече уточнения? ;)

1. Изтеглих една от скайп.ком 9 която я имам на компютъра си) - но когато искам да я страртирам в телефона ми изписва, че е от неразпознат източник и може да се повреди телефона..да рискувам ли?
2. За навигацията - пак ли така я търся?
3. За ви фи-то - постоянно ми прескача. В къщи съм с много добър сигнал и въпреки това..(
4. на абв съм, (а имам и корпоративна също, която искам да свържа..)
5. А относно кирилицата?

bilyana

Мнение от bilyana » 31 дек 2008, 10:03

Благодаря!
Може ли малко доуточняващи въпроси..)

1. Има ли значение вида програма, когато става дума за телефон или компютър? зЗа скайпа вече казах, че за същата която имам на компютъра ми изписва на телефона, че може да го повреди..Да рискувам ли?
2. За навигацията - пак коя е най-подходяща?
3. Вифи-то ми се губи постоянно - а съм в къщи и с отличен сигнал..Прескача през 5-10 минути
4.пощата ми е в абв. (а имам и корпоративна, която също искам да свържа)

Още веднъж - танкс!

nin03
Регистриран: 19 сеп 2006, 20:52

Мнение от nin03 » 31 дек 2008, 14:28

Здравей и честито!
Да, има разлика в програмите за РС и WM устройство. За скайп, както и за всички останали може да свалиш версия с разширение *cab или *exe. В първия случай случай се стартира от самия покет (като преди това е прехвърлена на него) във втория се стартира от РС, когато покета е свързан към него. За да свържеш покета с РС ти е необходимо Active Sink за XP и съответно mobile device center за Vista.
За навигацията, кирилизацията и още много неща, които ще са ти необходими прочети в този по-специализиран форум:
http://forum.pocketbulgaria.com/index.php
За пощата, доколкото си спомням при АБВ тази услуга беше платена, аз ползвам Gmail.

Отговори