Touch HD

smartphone_1
Регистриран: 24 дек 2008, 18:12

Re: HTC Touch HD

Мнение от smartphone_1 » 05 яну 2009, 20:57

Благодяря за светкавичния отговор.Разбрал си питанията ми много точно и отговорите за момента ме задоволяват достатъчно.Само нещо малко,което ми идва на ум да те попитам сега е дали си изпробвал работа в нета с THD?Бързо ли отваря натоварени страници и големи сайтове?И например при iPhone zoom-ът става с "разделечаване на два пръста" в различни краища на екрана,та как е тук? :)

P.S. мерси за съвета на другия потребител, но си имам отделни причина да нямам интерес към iPhone :)

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 05 яну 2009, 21:23

"Изпробвал" съм работа в нета е доста точно, тъй като самият аз не съм собственик на такъв, но все пак имам достатъчно опит с него, освен в сърфирането.
Не отваря страниците кой знае колко бързо, но кой телефон го прави... Натоварените страници и големите сайтове и на компютъра ги отварям бавно...
С други думи - нищо, което да те изненада неприятно. Всичко е в границите на нормалното и логичното. В някои отношения HD се справя дори по-бързо от сходните му устройства.
Раздалечаването на пръстите за постигане на зуум е функционалност на дисплея на iPhone, който както вече споменах, е различен по естеството си от този на HD. На HD multi touch не е възможен, тъй като и WM6.1 не го поддържа. Зуумването става с кликане, чукване, тапване или въобще двукратен натиск по дисплея със стилус или пръст.

smartphone_1
Регистриран: 24 дек 2008, 18:12

Мнение от smartphone_1 » 05 яну 2009, 22:01

Отново благодаря!Имаше още дреболии ,за които исках да питам,но сега просто ми излезнаха от главата:)
По нататък пак ще пиша

omax
Регистриран: 30 ное 2006, 08:48

Мнение от omax » 05 яну 2009, 22:45

Този тип зумване описан от теб касае Опера браузера. Зумването при HD става като върху обекта се опише с пръст полукръг/кръг по посока на часовниковата стрелка. Респективно обратното движение ънзумва:-)

omax

Мнение от omax » 05 яну 2009, 22:49

Когато човек брои 1200 лева последното нещо което би го накарало да купи съответното устройство е........рекламата. Поне аз не мисля, че разумен човек купува нещо, защото е презентирано по определен за потребителя начин.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 05 яну 2009, 23:20

Естествено, че рекламата е последното нещо. Въпросът е, че все пак хората малко или много са склонни да вярват на това, което чуят, видят и т.н. И когато видят устройство, което се казва HD, правят асоциацията с High Definition клипове, HDTV и т.н. Като видят огромния 3.8'' дисплей си казват ''Ех, това наистина ще е перфектно за гледане на HD клипове''. Четат сайта на HTC, откъдето се твърди, че за пръв път на такова устройство може да се гледат филми със cinema качество. Виждат резолюцията и се затвърждават убежденията им. След това си го купуват, виждат снимката на кутията и очакват перфектното мобилно устройство за гледане на видео, клипове и филми. Ама остават излъгани. Дали HD е предназначен за друго, дали е много добър във всичко останало, остава на заден план, заради моментното разочарование. Малко по-късно осъзнават, че HD има доста други предимства и са щастливи с покупката си, чакайки новия Core Player, който ще е с адекватна поддръжка на Qualcomm.
И разумните хора са склонни да вярват на това, което искат да чуят, и са много критични, когато останат излъгани. Статистиката сочи, че човек компенсира едно свое отрицателно впечатление с цели 10 положителни...
Идеята ми беше, че е нормално да очакват безупречно видеовъзпроизвеждане и да са разочаровани от липсата му. Особено, ако са си купили устройството с тази цел, вярвайки на рекламите. Така че имат право да изказват недоволство.
А... Явно не съм дочел поста. Или не съм си дал време да го осмисля, а явно ми е трябвало... :D Останах с впечатление, че пита как се зуумва в браузъра...

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 08 яну 2009, 16:56

Здравей, дали мога да те помоля за iGO, намерих 8 в покетбългария, но не мога да я инсталирам на покета. Покета е HTC HD
Благодаря!

andrew1
Регистриран: 10 юли 2008, 17:14

Мнение от andrew1 » 09 яну 2009, 16:37

Здравей,
Много моля за съвет от къде да взема IGO 8, което да тръгне на HD.
Много благодаря, аз загубих много време и нерви да подкарам едно старо IGO, ама не се справих. Затова моля за помощ :)

dani_deli
Регистриран: 22 ное 2006, 19:55

Мнение от dani_deli » 09 яну 2009, 20:11

Който иска iGO-то да пише на лични.
При мен работи без проблеми.

omax

Мнение от omax » 10 яну 2009, 13:14

Заповядай
http://www.araxbg.com/download/index.php?dir=Touch%20HD/

Тук ще намериш поледни програми, мсички са тествани и работят на HD

Този IGO8 не се инсталира, а просто го копираш на мемори картата и си правиш шортъкт на екзето във windows/start menu/programs и ще ти се появи икона на IGO8 в Programs за да не го стартираш всеки път минавайки през Експлорера.
Работи безупречно и не заема от пематта на телефона
Успех.
Имай предви че е версия 8.3 на IGO8/по-новата/ и за нея си има отделни карти на почти цял свят вкл. много добра на БГ
Идеята ми е ча картите от 8.0 не стават
Ако нямаш линк за картите, пиши ми на ЛС

Отговори