Touch 3G
HTC Touch 3G
Изглежда много стилно!
И няма втора камера..
И няма втора камера..
Re: HTC Touch 3G
Изглежда като HTC Touch!! :)
Изглежда прекрасно за своите 96гр. :)
Смятам този модел за перфектният вариант между компактност,тегло,характеристики и екстри.Дано и цената му е по-разумна :)
499 евро..- или да си го кажем направо 1000лв.
Някой може ли да сподели вече преки впечатления?
Имам го от около месец и съм много доволен.
Най-голям минус е камерата,но аз почти не я ползвам, а и за тези пари не може да се иска повече.
Кофтито е че няма настройки за GPRS-a още и ако е настроено автоматично да проверява за нови mail-и излиза едно дразнещо съобщение, но и това се оправя.
Всичко друго си е ОК.
Най-голям минус е камерата,но аз почти не я ползвам, а и за тези пари не може да се иска повече.
Кофтито е че няма настройки за GPRS-a още и ако е настроено автоматично да проверява за нови mail-и излиза едно дразнещо съобщение, но и това се оправя.
Всичко друго си е ОК.
Имам телефона от един месец. Засега съм много доволен от него. Коннкретно: Батерия - при нормална употреба издържа 3 дни (нормално за PDA). Контрол - много добър, интуитивен. Touch 2D - перфектен, действа безпроблемно. Wi-Fi - доста чувствителен, хаби батерията (нормално). Няма GPS софтуер, сложих Igo 8 - работи перфектно. Инсталиране на софтуер - безпроблемно (нямам никакъв опит в това - досега съм имал само обикновени GSM-и). Камера - слабичка, особено при лоши условия за снимане. Дизайн - страхотен (поне за мен), имам синия вариянт, много ме кефи. В комплекта няма SD-карта, но една 4 GB може да се вземе за 12 лв. Бързина на работа - много добра, като не е лошо да се рестартира на 5-6 дни.
А аз с голям мерак се опитвам да си го закупя,но не искат да ми го дадат на изплащане.Световната криза сигурно стигна и до нас ! ХаХахахаха
Някой виждал ли го е в германос, гледам, че го предлагат в електронния си каталог но нямам време да мина през някой магазин да го разгледам. Дали го имат вече или само си стои в каталога, искам да го пипна и да го поразгледам преди да го взема. От всичко което изчетох и изгледах като клипчета за него до сега много ми харесва.