iPhone 3G
Re: Apple iPhone 3G
Благодаря ти много,да но се оправя.
Информация за новият iPhone : http://www.tgdaily.com/content/view/41833/135/
Пишат , че се очакват два модела , плюс нов iPod. Споменават се подробности са чипсета - собствена разработка на PA Semi и произвеждан от Samsung. 3D частта ще е Imagination PowerVR SGX543MP - неизвестно колко ядра (до 16).
Очаква се отново да се върне алуминиевия корпус.
Предполага се, че iPhone ще се наложи над Sony PSP и Nintendo DS.
Пишат , че се очакват два модела , плюс нов iPod. Споменават се подробности са чипсета - собствена разработка на PA Semi и произвеждан от Samsung. 3D частта ще е Imagination PowerVR SGX543MP - неизвестно колко ядра (до 16).
Очаква се отново да се върне алуминиевия корпус.
Предполага се, че iPhone ще се наложи над Sony PSP и Nintendo DS.
Кога горе долу го дават да излезе,но докато доиде до бг.
ти си луд за мен ако направиш този бартер но изказвам лично мнение.
Ще замениш едно мобилно офис чудовище срещу една фешън играчка. И то само защото има по-добър звук в слушалките...................за мен това е единственият му плюс пред HD
Ще замениш едно мобилно офис чудовище срещу една фешън играчка. И то само защото има по-добър звук в слушалките...................за мен това е единственият му плюс пред HD
Е точно там е въпроса, че явно на човека не му трябва офис чудовище , а фешън играчка ;)
И само заради звука ще го вземе да знаеш :)
И само заради звука ще го вземе да знаеш :)
А ми да ищакам тогава новия Iphone.
Това си е твое решение. Очакванията са новия телефон да бъде доста добър . Но съществува и едим малък(или не чак толкова малък) вероятен проблем . Възможно е защитата на новия айфон да е доста по-сериозна и да не можеш да хакнеш , респективно да не можеш да си качваш кракнат софтуер. Това разбира се е в сферата на догатките , а практиката показва, че рано или късно всичко се хаква. Но имай предвид, че както съществува вариант , това да стане веднага ,също е възможно и примерно половин година да можеш да качваш само приложения които си си купи.
Поне не са много скъпи :)
Поне не са много скъпи :)
Мерси ще чакам,няма да правя размяна,и го спирам да се продава.
Минаха ми над 50 апарата от ябълката и всеки път търсех нещо, което да ме накара да го купя и всеки път си казвам че в този апарат наистина няма нищо повече от АйПод тъч-а който е 4 пъти по евтин и си слушам музика на него.
Нищо не може да ме накара да заменя един апарат със офис пакет, добър браузер, перфектна изработка и качество на материалите,страхотен дисплей, супер процесор, ГПС и слот за мемори карта, страхотен Тъч Фло 3Д и платформа за която има ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ПРИЛОЖЕНИЯ под път и над път /говоря за HD/ със един Iphone, за който всички знаем какво единствено може и какво много не може.
Но си прав, кой каквото го вълнува и от каквото има нужда.
Лично мнение
Нищо не може да ме накара да заменя един апарат със офис пакет, добър браузер, перфектна изработка и качество на материалите,страхотен дисплей, супер процесор, ГПС и слот за мемори карта, страхотен Тъч Фло 3Д и платформа за която има ВСИЧКИ НЕОБХОДИМИ ПРИЛОЖЕНИЯ под път и над път /говоря за HD/ със един Iphone, за който всички знаем какво единствено може и какво много не може.
Но си прав, кой каквото го вълнува и от каквото има нужда.
Лично мнение
"3D частта ще е Imagination PowerVR SGX543MP"
Би било хубаво, но все пак малко ме съмнява , нали представиха този ускорител скоро , кога ще имат време да проектират целия чип , да го произведат , тестват , оптимизират за ОС-а . Така че по-вероятен ми се струва стария SGX кото е в OMAP-ите.
Но едва ли ще разберем истината до официалното обявяване . Представи си решат да оставят същия процесор , да кажем на малко по-висока честота и да сложат OLED дисплейче , малко пипната камерка... така или иначе и сега имат прилична хардуерна мощ
пепел ми на устата :)
Би било хубаво, но все пак малко ме съмнява , нали представиха този ускорител скоро , кога ще имат време да проектират целия чип , да го произведат , тестват , оптимизират за ОС-а . Така че по-вероятен ми се струва стария SGX кото е в OMAP-ите.
Но едва ли ще разберем истината до официалното обявяване . Представи си решат да оставят същия процесор , да кажем на малко по-висока честота и да сложат OLED дисплейче , малко пипната камерка... така или иначе и сега имат прилична хардуерна мощ
пепел ми на устата :)