Storm 9500
-
- Регистриран: 17 апр 2006, 21:53
Re: BlackBerry Storm 9500
Подкрепям те!
Re: Blackberry Storm 9530 + Invisible SHIELD
Bratle ako mi kajesh ot kade si go zakupi tova da si go nalepq i az na tela.shte sam ti mnogo blagodaren
Moje li nqkoi da mi kaje dali moga da polzvam GPS-sa bez da sam v internet.i ako moje da mi kaje kak.
-
www.zagg.com > нужна ти е банкова карта /кредитна/, за да си го закупиш online. Аз така направих!
-
Няма как! Освен да се намери приложение на Garmin с инсталирана карта и да използва данните от нея > но не съм много сифурен, че ще стане. Но какво те бърка, след като си с BlackBerry ти си имаш и такъв пакет с интернет. Използвай го! Трафика генериран от GPS-а не е много голям, а и е много по-точен!
-
- Регистриран: 27 юни 2009, 23:04
kakvi sa tezi lepenki
-
С тези "лепенки", както ги наричаш , се облепя корпуса на телефона > абсолютно целия!
Предпазват от надраскване, като в същото време предпазват и самите себе си!
Това е някаква технология, която естествено е съществувала от много време, но за военните. А сега е вече достъпна и за нас > обикновените потребители!
Според мен си заслужава да се вземе една такава джаджа и да не се притесняваш, дали телефона ти е в джоба с връзка ключове или в торба с инструменти....
Всеки си решава!
Предпазват от надраскване, като в същото време предпазват и самите себе си!
Това е някаква технология, която естествено е съществувала от много време, но за военните. А сега е вече достъпна и за нас > обикновените потребители!
Според мен си заслужава да се вземе една такава джаджа и да не се притесняваш, дали телефона ти е в джоба с връзка ключове или в торба с инструменти....
Всеки си решава!
Имам някои проблеми с настройките, които за мене са изнервящи! Ако може някой да помогне с леки обяснения. Схващам бързо. Яд ме е да го бартеросвам заради собственото си невежество. Иначе ме кефи след толкова щайги дет са минали през ръцете ми. А как се вижда на слънце, направо ми взе акъла и то с прословутите и толкова оплювани 65 К цвята!!! Скайпа ми е "faifa51"
-
Ей пичове, да знаете как да излъжа М-Тел и да не използвам блекбери пакет за интернета? Рових се тук там, на някои блекберита може да се направи настройка и да се използва GPRS трафика. Моето е 9530 към Verizon и се опасявам, че май няма да стане....
Причината ми за съмненията, са че при липса на блекбери пакет, софтуера е така настроен, че всички "заводски" програми работещи под интернет се скриват и нямат откриване. При потвърждение от оператора, че има активен блекбери пакет..тогава ми излизат и бразуъри и всякакви други приложения.
Ако все пак някой си има на идея, как да десйствам > нека помогне!
Че за 30MB - 15лв/месец не е никак малко, като включим и месечната такса за абонаментния план за телефония...става еднааа...кофтърма! :)
Хайде всичко най от мен!
Причината ми за съмненията, са че при липса на блекбери пакет, софтуера е така настроен, че всички "заводски" програми работещи под интернет се скриват и нямат откриване. При потвърждение от оператора, че има активен блекбери пакет..тогава ми излизат и бразуъри и всякакви други приложения.
Ако все пак някой си има на идея, как да десйствам > нека помогне!
Че за 30MB - 15лв/месец не е никак малко, като включим и месечната такса за абонаментния план за телефония...става еднааа...кофтърма! :)
Хайде всичко най от мен!
BlackBerry Storm 9500
телефона е с много хубаво меню,прави страхотни снимки и има издържлива батерия!
Продвам го за 130 лева ,много спешно!
Продвам го за 130 лева ,много спешно!