Touch2
Re: HTC Touch2
[Quote]Този телефон се предлага от МТЕЛ за 649 лв. или 200 лв + 24*19 лв. с 250 МБ и т.н.
Знаете ли защо е толкова гут цената? Да не е нещо кофти тела?
Ако всичко е ОК, офертата си заслужава, а?[/Quote]
На мен пък винаги ми се е струвал прекалено скъп за това, което (не) предлага.:)
Скромна батерия, скромен звук (Няма стерео говорители), скромно удобство при работа (2.8 дисплей в съчетание с липса на QWERTY), разбира се характерната за HTC скромна камера... Напълно посредствено телефонче, което не впечатлява в нито едно отношение.;)
Знаете ли защо е толкова гут цената? Да не е нещо кофти тела?
Ако всичко е ОК, офертата си заслужава, а?[/Quote]
На мен пък винаги ми се е струвал прекалено скъп за това, което (не) предлага.:)
Скромна батерия, скромен звук (Няма стерео говорители), скромно удобство при работа (2.8 дисплей в съчетание с липса на QWERTY), разбира се характерната за HTC скромна камера... Напълно посредствено телефонче, което не впечатлява в нито едно отношение.;)
това което пишеш може да се каже със същия успех дори и за HTC HD 2. Какво като имаш на книга някоя екстра в повече? Камери, звук, втора камера - все аксесоари, които са обречени да бъдат посредствени при телефоните, поне за момента. Просто ще бъдеш оскубан с 500 лв. в повече.
Вярно е, и той според мен не си струва парите, но пък поне има по-голям дисплей и липсата на QWERTY не е толкова фатална. :)
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
А някой, някъде случайно да е намирал Hard-SPL за този телефон? В xda-developers за съжаление няма :(
Купих си телефона онзи ден и не съжелявам ни най-малко! Взех го от Мтел за по 10лв на месец за 24 месеца. Отделно трябваше да избера и интернет пакет за поне 15лв(неограничени мб за по 1ст.) = 25лв общо. 24х25= 600лв. Супер цена за телефон и интернет пакет, а и най-важното за мен е, че не ги давам наведнъж, а за 2 години по малко. Така, сега и за телефона. Бaтерията ме издържа три дни, но нали знаете как е с новия телефон - постоянно го разцъкваш. Досега не бях имал телефон с уин мобайл. Определено е по-дървен от iPod-а ми и различен от Symbian. Въпреки това е СУПЕР! Все едно си носиш компютър. Определено вече съм фен:). Процесора е много бърз, може би както казват заради орязания и съответно олекотен интерфейс на HTC. Клиповете в тюба зареждат светкавично(по-бързо от iPod определено), а писането с Compact QWERTY e много удобно и точно, свиква се за секунди. Камерата е доста слаба, но звукът от 3.5мм жак е на много високо ниво. Това за мен е по-важно, защото много го ползвам и наистина ме впечатли със сочността и дълбочината си. Размерите на самия телефон са много удобни, не е някоя тухла, при разговор се чува прекрасно. Какво повече му трябва на човек? Супер телефонче на супер цена.
Как се ползва нет-а през WiFi на тази машинка? Имам го вече втора седмица, супер е като телефон - но като съм в зона с WiFi и искам да ползвам нет - почва да ме свързва пак през оператора, независимо, че съм се вързал към уеърлеса....
Честно казано, май трябваше да взема НТС Тату-то, а и вече се замислям да сменя тъч-а за Нокия 5800 :)
Честно казано, май трябваше да взема НТС Тату-то, а и вече се замислям да сменя тъч-а за Нокия 5800 :)
Исках да питам колегите които са го взели от Мтел кодиран ли е понеже си мисля дали да взема един от тях..?
добре де защо аз като гледам в сайта на м-тел има тарифа сърф 25 която е с мес такса 9.90
т.е. 24х9.90 + 24х 10 = [B]478 лв[/B]
защо го изчислихте с по-скъпата тарифа незнам :( или бъркам аз нещо
пп: в списанието на м-тел е посочено САМО че е нужно да подпишеш договор за м-тел сърф 24 м или сърф& толк
т.е. 24х9.90 + 24х 10 = [B]478 лв[/B]
защо го изчислихте с по-скъпата тарифа незнам :( или бъркам аз нещо
пп: в списанието на м-тел е посочено САМО че е нужно да подпишеш договор за м-тел сърф 24 м или сърф& толк
Ето за да не се чудиш повече;)
Условия на промоцията:
Предложението е валидно за настоящи абонати от 1 г. при подписване на 2-годишен договор за един от следните пакети за мобилен интернет:
•M-Tel Surf 250 MB (15.90 лв)
•M-Tel Surf 0.5 GB (19.90 лв)
•M-Tel Surf 1 GB (23.90 лв)
или комбинираните тарифни планове за гласови и интернет услуги:
•M-Tel Surf & Talk 250 MB (19.90 лв)
•M-Tel Surf & Talk 0.5 GB (25.90 лв)
•M-Tel Surf & Talk 1 GB (29.90 лв)
Цените включват ДДС. Количествата са ограничени. Условията на промоцията са посочени в договора.
Условия на промоцията:
Предложението е валидно за настоящи абонати от 1 г. при подписване на 2-годишен договор за един от следните пакети за мобилен интернет:
•M-Tel Surf 250 MB (15.90 лв)
•M-Tel Surf 0.5 GB (19.90 лв)
•M-Tel Surf 1 GB (23.90 лв)
или комбинираните тарифни планове за гласови и интернет услуги:
•M-Tel Surf & Talk 250 MB (19.90 лв)
•M-Tel Surf & Talk 0.5 GB (25.90 лв)
•M-Tel Surf & Talk 1 GB (29.90 лв)
Цените включват ДДС. Количествата са ограничени. Условията на промоцията са посочени в договора.