Tattoo
Re: HTC Tattoo
Мисля да го купувам това чудо.Линукс фен съм и вкъщи само телефон с линукс нямам(yes)
някой от собствениците на това малко чудо може ли да каже колко им държи батерията(разбира се при различни натоварвания)?
Пичове, жената си го е харесала тоя таттоо, но нещо не му харесва татосите а не знам дали освен двата панела в комплекта могат свободно да се намерят и други такива. Другото, в което се вглежда е HTC HD2, но разликата е от земята до небето, да не говорим за цената... Дайте още нещо приемливо за дама на нормална цена, таква като на Tattoo-то. На мен лично HTC Touch Pro2 ми се вижда много добър вариант, но не искам да си надхвърлям възможностите. Ще приема и идеи за други варианти, като основно гледаме да е WiFi и голям дисплей/приемлива цена. Благодарско!
панели за tattoo може да се направят и поръчат тук - http://www.tattoomyhtc.com
още информация - http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=13886
още информация - http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=13886
а сравнен с HTC Touch2 кой е за предпочитане? На мен лично ми допада повече Touch2, но пък никога не съм си играл с Android OS. Някой използвал и двата?
За мен е притеснителен факта, че трябва да четеш форуми и да инсталираш програмки, за да си сложиш МР3 за входящи повикване... :S
Което отваря една съвсем отделна тема - доколко този Андроид е подходящ за хора, които просто не обичат да отделят часове за фина настройка на телефона си. Мислих да купувам нещо подобно за подарък, обаче няма никакъв смисъл.
Което отваря една съвсем отделна тема - доколко този Андроид е подходящ за хора, които просто не обичат да отделят часове за фина настройка на телефона си. Мислих да купувам нещо подобно за подарък, обаче няма никакъв смисъл.
(yes) подрепям те на пълно
-
- Регистриран: 01 фев 2007, 22:16
Вече сключих договор с Мтел за Surf & Talk 250,но сега видях нещо притеснително в сайта им.
Безплатният трафик е само за мрежата на Мтел.
Това какво трябва да значи?Когато влизам примерно в ABV или Facebook през 3G ще си плащам ли?Моля някой,който е на този план,да ми обясни как стоят нещата(не че мога да променя нещо де).
Иначе съм много доволен от Татуто.Нямам никакви проблеми,а тези простотии за мелодиите и т.н. са пълна измислица.Сложих си МР3 за звънене и аларма без да ползвам помощта на каквито и да било програми.Андроидът се държи много добре и въпреки че Татуто е бюджетен телефон, не може да се разбере от обикновения потребител.
Безплатният трафик е само за мрежата на Мтел.
Това какво трябва да значи?Когато влизам примерно в ABV или Facebook през 3G ще си плащам ли?Моля някой,който е на този план,да ми обясни как стоят нещата(не че мога да променя нещо де).
Иначе съм много доволен от Татуто.Нямам никакви проблеми,а тези простотии за мелодиите и т.н. са пълна измислица.Сложих си МР3 за звънене и аларма без да ползвам помощта на каквито и да било програми.Андроидът се държи много добре и въпреки че Татуто е бюджетен телефон, не може да се разбере от обикновения потребител.
[Quote]Безплатният трафик е само за мрежата на Мтел.[/Quote] Означава, че не важи когато си в роуминг. Ако бъркам, някой да ме поправи, но съм почти сигурен, че е така. Най-малкото когато ползвам интернет през телефона (Facebook, abv...) си ми го отчита като безплатен трафик (друг е въпроса, че отчитането става м/у 24 и 48 часа...)
Щом си ползвал, кажи сега да знам всички. Безплатен ли е facebook през МТЕЛ?
Значи влизам в live.mtel.bg, после щрак на "блог и запознанства" и от там цък на facebook.
Никъде не ме прдупреждава, чед излизам от мрежата на МТЕЛ, нито, че ще започне таксуване за трафик, или нещо друго.
И все пак... безплатно ли е ?! Да не се окаже на края на месеца сметката двойна?
Между другот питах на *88 и ме държаха 7 минути на холд и после ми казаха, че МАЙ се плаща на трафик, ама не е сигурно?!:D
Значи влизам в live.mtel.bg, после щрак на "блог и запознанства" и от там цък на facebook.
Никъде не ме прдупреждава, чед излизам от мрежата на МТЕЛ, нито, че ще започне таксуване за трафик, или нещо друго.
И все пак... безплатно ли е ?! Да не се окаже на края на месеца сметката двойна?
Между другот питах на *88 и ме държаха 7 минути на холд и после ми казаха, че МАЙ се плаща на трафик, ама не е сигурно?!:D