Google Nexus One
-
- Регистриран: 03 дек 2006, 16:59
Re: HTC Google Nexus One
И аз, но си мисля че http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270517334904&ssPageName=STRK:MEWAX:IT е по-добра опция. Разгледах и опитах подробно един такъв калъф (но се отваряше настрани) на един iPod Touch и ми се стори много удачен. Имаш ли впечатления?
да си призная нося го в джоба си без никакви калъфи...
ако се одраска - хуу - така се персонализира :)
ако се преебе - ще поплача и ще купя ноФ... (като гледам колко го биха в ония тест клипове, моя джоб ще му е кат телефонски рай)
телефона е тънък, стилен и твърде хубав, за да го завирам в калъфи... единствено свих един парцал от HP4510с лаптоп, за да си го забърсвам от време на време...
на hp лаптопите мое са пълна скръб, но пък парцалите им за излъскване са номер 1 :)
ако се одраска - хуу - така се персонализира :)
ако се преебе - ще поплача и ще купя ноФ... (като гледам колко го биха в ония тест клипове, моя джоб ще му е кат телефонски рай)
телефона е тънък, стилен и твърде хубав, за да го завирам в калъфи... единствено свих един парцал от HP4510с лаптоп, за да си го забърсвам от време на време...
на hp лаптопите мое са пълна скръб, но пък парцалите им за излъскване са номер 1 :)
помеждудругото има нов билд - ERE36B - http://android.modaco.com/content/google-nexus-one-nexusone-modaco-com/302503/ere36b-rom-leaked-repacked/
и ново радио - това дет уж оправяше 3Г проблема в уса, реално предизвиква проблеми в Бг :) дано новия ром да оправя оправеното ... тия гугъл станаха кат майкрософт ... пач за пача на пача след пачване заради пач.
и ново радио - това дет уж оправяше 3Г проблема в уса, реално предизвиква проблеми в Бг :) дано новия ром да оправя оправеното ... тия гугъл станаха кат майкрософт ... пач за пача на пача след пачване заради пач.
купих си и антигларе антискрач и още 4-5 анти скрийн протектор - изхвърлих ги, това е пълна тъпотия.
-
Същото тука - протекторите стоят зле. Да не говорим, че поставянето им си е за търпеливи хора...
Все още не съм го рутнал. Май е от липса на време. Ъпдейта по никакъв начин не промени нещата - още със включването се накипри с него. Правих опити със захвата, така че да преча на антената, но няма особена промяна в силата на сигнала, да не говорим, че изобщо не включва GPRS. Интернета лети. Хипер-ултра-мега удобно - голям дисплей и интернет на улицата...
Все още не съм го рутнал. Май е от липса на време. Ъпдейта по никакъв начин не промени нещата - още със включването се накипри с него. Правих опити със захвата, така че да преча на антената, но няма особена промяна в силата на сигнала, да не говорим, че изобщо не включва GPRS. Интернета лети. Хипер-ултра-мега удобно - голям дисплей и интернет на улицата...
http://www.youtube.com/watch?v=GYqZK25KU3U&feature=player_embedded#
Ето за това говорех аз, щом не искате да говорим напразно.
Ето за това говорех аз, щом не искате да говорим напразно.
Този тест трябва се направи с Nokia N900 и Nexus One, защото са с една и съща резолюция.Вероятно разликата няма да е чак толкова фрапираща, но пак ще е в полза на GPU-то използвано в Nokia-та и iPhone-a.;)
това при еднакви резолюции ли е? щото некса има 2.5 пъти повече пиксели.
както и да е, причината е "Google's phone isn't using Neon floating-point optimization"...
т.е. ако гугъл наистина искат да преставят нексуса за гейминг телефон, ще се наложи да си го оправят ...
иначе едва ли някой се съмнява в възможностите на хардуера на айфон 3Гс.
както и да е, причината е "Google's phone isn't using Neon floating-point optimization"...
т.е. ако гугъл наистина искат да преставят нексуса за гейминг телефон, ще се наложи да си го оправят ...
иначе едва ли някой се съмнява в възможностите на хардуера на айфон 3Гс.
-
Факт. Но е факт също и разликата в резолюциите, качеството на картината и прочее. Nexus е страхотен телефон и с всеки изминат ден се убеждавам в това. Проблем?