OT-708 One Touch MINI

antivillager
Регистриран: 28 фев 2009, 09:58

Re: Alcatel OT-708 One Touch MINI

Мнение от antivillager » 05 яну 2010, 12:04

:) Колега, намислил съм да го взема за малко и после да отиде за подарък на едно дете, та искам да попитам дали има запис при разговор. Много често ми се налага да записвам някои неща докато говоря и за това ползвам функцията за записване(на 6300 поне я има). Ако има такъв запис, то той ограничен ли е по дифолт до някакъв лимит или може да е до изчерпване на паметта ?
Мерси предварително.

milenpl
Регистриран: 07 яну 2010, 13:58

Мнение от milenpl » 07 яну 2010, 14:03

Вчера купих телефончето за дъщеричката си. Както се подразбира, тя не ме оставя много да го разгледам.
Не успях да го свържа с компютъра си - дали трябва някакъв насрещен софт, някой знае ли? Освен това е трудно видим и като Блутуут у-во.
Иначе е много симпатично телефонче и е перфектно за една дама, която няма претенции да браузва постоянно. Определено струва тези пари.:)

vasilb
Регистриран: 21 яну 2006, 16:14

Мнение от vasilb » 10 яну 2010, 20:02

Имам този телефон от 20-30 дена. Като цяло е обикновен телефон, без някакви невероятни способности като възпроизвеждане на качествени филми или някакви по-сложни действия. Интересното при него е тъчскрийна и управляващият панел със светодиоди, които присвяткват и се подреждат в различни конфигурации, което радва окото. С 4 ГБ карта работи така, както и без нея - т.е. не забавя, не лагва и т.н., но по-голяма не я отчита. Дори и 16 ГБ да се сложи то ще ползва 4. Радиото е добро, чувствителността се настройва и хваща всичко с чист и ясен звук с RDS. Говорителят е достатъчно силен, но не и да правите дискотека, а при разговор звукът е ясен и силен, както и при отсрещния се чува добре. Снимките през дена са с доста добро качество като за без автофокус, но за през нощта не става. Акселерометър няма. Свързавнето с компютър не е по-различно от това с фотоапарат или друго - мушкаш единият край на кабела в телефона другият в компютъра и това е! Компютърът го засича автоматично, а на екранчето на телефона се появява меню като какво устройство да бъде засечено - преносима памет, уеб камера, зарядно или ком порт, който се ползва от програмата на алкател от тяхната страница са обмен на файлове и телефонния регистър. Единственият бъг или просто грешка при превода на менюто е когато пишеш СМС на български и главните букви на "5" са М Н Н Н вместо М Н О П, но при малките букви всичко е ок! Рядко светодиодният панел при натискане изгасва, но при повторно натискане светва и изпълнява командата, което не е болка за умиране, а и е рядко. Копчетата острани са почти наравно с корпуса, но са удобни. Като визия е доста добър и интересен за околните, с което ще привлечете вниманието им. Радиото и плеърът работят и при заключен екран, с което пестите ток! Като цяло телефонът е много хубав и за парите си е направо супер, защото за 140лв. не може да вземеш нещо свястно, а камо ли тъчскрийн и т.н.!

bastil
Регистриран: 01 яну 2007, 12:44

Мнение от bastil » 10 фев 2010, 21:37

Имам проблем с телефона, като ми се обаждат връзката започва веднага нямам позвъняване. Не знам от къде да то настроя да се управи този проблем. Моля помогнете-
Предварително благодаря.

chicho_tomovata_koliba
Регистриран: 18 авг 2006, 11:51

Мнение от chicho_tomovata_koliba » 10 фев 2010, 22:57

Проблемът може да се Управи като обясниш малко по-подробно... Какво става когато някой те набере... телефона автоматично отговаря без ти да разбереш (сигурен ли си че не го чуваш и случайно не натискаш зелена слушалка) или просто не звъни.

jjf
Регистриран: 11 фев 2010, 13:32

Мнение от jjf » 17 фев 2010, 17:25

Искам да попитам колко дни държи батерията и удобна ли е клавиатурата, защото трябва да купя нещо на майка ми и гледам да е с голям екран ?

ID™ Xenium
Регистриран: 10 окт 2004, 11:17

Мнение от ID™ Xenium » 07 мар 2010, 15:30

Alcatel OT-808 появи ли се, че ми трябва един такъв за подарък.

vasilb
Регистриран: 21 яну 2006, 16:14

Мнение от vasilb » 14 мар 2010, 16:29

Проблемът ти е, че когато бръкнеш в джоба натискаш екрана или сензорния панел или постоянно нещо го притиска и "приемаш обаждането" без да искаш. Има възможност да го настроиш при звънене първо да отключиш телефона и след това да приемеш повикването. Ако е от друго - обясни или го носи на сервиз, ако не е от настройките. Успех! :P

Батерията държи поне 4-5 дена с говорене и много играчка. Много зависи от силата на осветление на екрана. Колкото е по-силно, толкова по-бързо батерията се изтощава, като при най-слабото издържа над седмица, а при най-силното - около 3-4 дена с говорене, игри, интернет и т.н. Като цяло е много издръжлива!

mikon
Регистриран: 06 мар 2007, 12:09

Мнение от mikon » 26 апр 2010, 02:22

Абсолютно вярна и точна информация на 100%.Подкрепям те напълно...!(yes)8)

[email protected]
Регистриран: 24 авг 2010, 12:12

Мнение от [email protected] » 24 авг 2010, 13:58

значи през пет минути телефона ми светва и нали пише емтел като светне ми пише търсене и когато мама или някои друг ми звънни неми звъни ами дава веднага бял екран и след това изчезва
незнам какво да пправя или нещо в настроиките ли е прецакан

Отговори