Legend
Re: HTC Legend
това ти трябва - http://code.google.com/p/bulkey/
Благодаря много. Супер е това и благодарение на теб и програмчето сега пиша от телефона:)
И в крайна сметка, колко трафик генерира тая машина на ден?
-
- Регистриран: 12 мар 2006, 15:57
Добре де, ами тази чупка в долната част на телефона, не го ли прави неудобен за носене в джоба ... :| Иначе много ми харесва като цяло, само това ме дразни ...
[Quote]И в крайна сметка, колко трафик генерира тая машина на ден?[/Quote]
За времето от което го имам (3-4 дни) врътнах 50 МБ (през оператора), което е нормално с оглед експериментите ми. Гледам по-голямата част от трафика да минава през домашния "уайрлес". Впечатлението ми е, че пощата и прогнозата за времето са доста пестеливи на трафик, но пък и доста приложения се стартират във фонов режим. Скоро ще им хвана цаката, щото не искам ненужно да ми скъсяват МБ и живота на батерията.
[Quote]Добре де, ами тази чупка в долната част на телефона, не го ли прави неудобен за носене в джоба ... Иначе много ми харесва като цяло, само това ме дразни ...[/Quote]
Виж го на живо и прецени сам. На живо чупката е незначителна и според мен основната й функция е да пази дисплея. Аз лично го слагам в джоба с чупката навън и тя дори ляга ергономично по бедрото, когато седнеш.
Дано съм помогнал
За времето от което го имам (3-4 дни) врътнах 50 МБ (през оператора), което е нормално с оглед експериментите ми. Гледам по-голямата част от трафика да минава през домашния "уайрлес". Впечатлението ми е, че пощата и прогнозата за времето са доста пестеливи на трафик, но пък и доста приложения се стартират във фонов режим. Скоро ще им хвана цаката, щото не искам ненужно да ми скъсяват МБ и живота на батерията.
[Quote]Добре де, ами тази чупка в долната част на телефона, не го ли прави неудобен за носене в джоба ... Иначе много ми харесва като цяло, само това ме дразни ...[/Quote]
Виж го на живо и прецени сам. На живо чупката е незначителна и според мен основната й функция е да пази дисплея. Аз лично го слагам в джоба с чупката навън и тя дори ляга ергономично по бедрото, когато седнеш.
Дано съм помогнал
Само пощата и времето са ти 2-3 МБ, а чупката много освежава дизайна и не пречи в джоба.
А пък аз да се похваля, вчера като го вадих от джоба изпадна от калъфа право на асфалта и сега стъклото ми е цепнато в горния край :S. В понеделник ще се обадя в сервиза да кажат каво може да се направи. Ако на някой му се е случвало моля да сподели опит, защото ми намирисва на 250-300 лева за ремонт.
А пък аз да се похваля, вчера като го вадих от джоба изпадна от калъфа право на асфалта и сега стъклото ми е цепнато в горния край :S. В понеделник ще се обадя в сервиза да кажат каво може да се направи. Ако на някой му се е случвало моля да сподели опит, защото ми намирисва на 250-300 лева за ремонт.
Това не е вярно, със самото наискане на sync бутона "времето" се опреснява, същото е и за пощата. Може би си настроил мейла да ти тегли атачменти.
При мен в комплекта нямаше калъф, ти какъв си ползвал?
При мен в комплекта нямаше калъф, ти какъв си ползвал?
Как да го накарам този телефон да звъни винаги силно- сега като е обърнат с екрана надолу и първия звън е силен но следващите не. Опцията когато раздвижа телефона и звъненето да намаля е изключена, когато е включа наистина при раздвижване намаля звъна още повече т.е тя си бачка а на мене ми трябва нещо друго...
още не зная. Има един уиджет, наречен "профили" или нещо такова, но след даунлоуда не го намерих.
След инсталацията му би трябвало с един бутон като при нокиите да сменяш профилите. Аз ползвам тази функция всекидневно и ми е много необходима. Ще пиша като разуча повече, просто сега нямам време и не ми се занимава.
След инсталацията му би трябвало с един бутон като при нокиите да сменяш профилите. Аз ползвам тази функция всекидневно и ми е много необходима. Ще пиша като разуча повече, просто сега нямам време и не ми се занимава.
A telefonut ima li go ve4e po magazinite ???