Desire
Re: HTC Desire
Този телефон мисля, че уби всякакъв вид конкуренция до този момент, най-вече с тази цена при тези хардуерни характеристики, незнам кой луд човек в този момент би си купил айфона и то не само че е наполовина на Desire, но и 2 пъти по-скъп :D Вече и на тестове при сравнение айфончето се сдуха напълно, наистина нереално високата му цена сега трябва да се срине ;)
Здравейте,
Някой да знае ако си кача филм къде ще се запише, че нямам папка за видео.И някой хубав файл мениджър (в момента съм с Астро, но не ми харесва)
Иначе за тел'а: Работи перфектно навсякъде, няма бъгове, но батерията е слабичка...!
Някой да знае ако си кача филм къде ще се запише, че нямам папка за видео.И някой хубав файл мениджър (в момента съм с Астро, но не ми харесва)
Иначе за тел'а: Работи перфектно навсякъде, няма бъгове, но батерията е слабичка...!
[Quote]незнам кой луд човек в този момент би си купил айфона[/Quote]
Аз пък вече познавам един, чиито познати с "айфона" ползват и зареждат, а на други "пипнатия" андроид им се рестартира без причина(angry)(no):X
Аз пък вече познавам един, чиито познати с "айфона" ползват и зареждат, а на други "пипнатия" андроид им се рестартира без причина(angry)(no):X
[Quote]къде ще се запише[/Quote]
В Downloads вероятно.
[Quote]И някой хубав файл мениджър...[/Quote]
Хубостта е въпрос на вкус, но опитай ES File Explorer или Ghost Commander. Последния имитира легендарния Norton Commander.
В Downloads вероятно.
[Quote]И някой хубав файл мениджър...[/Quote]
Хубостта е въпрос на вкус, но опитай ES File Explorer или Ghost Commander. Последния имитира легендарния Norton Commander.
Страхотен телефон!
Но немога да скрия контактите от сим картата да не се показват, като натисна "Phone" да се показват само тези записани в телефона?
Но немога да скрия контактите от сим картата да не се показват, като натисна "Phone" да се показват само тези записани в телефона?
Отваряш приложението [B]People [/B]след това [B]Menu/View[/B] и избираш какво да се вижда и какво не.
П.П Благодарение на твоя въпрос и аз премахнах претрупването в контактите;),
П.П Благодарение на твоя въпрос и аз премахнах претрупването в контактите;),
[Quote]Отваряш приложението People след това Menu/View и избираш какво да се вижда и какво не[/Quote]
Това го правя, но на началния екран като натиснеш "Phone (слушалката)" си излизат и контактите на сим картата и записаните в тел.
Някаква програмка може да оправи нещата, но за сега немога да открия:|
Това го правя, но на началния екран като натиснеш "Phone (слушалката)" си излизат и контактите на сим картата и записаните в тел.
Някаква програмка може да оправи нещата, но за сега немога да открия:|
Някой пробва ли да инсталира "Google Earth" защото пише че се подържа от андроид 2,1 но изписва че телефона не го подържа от сайта на гугъл
и да питам съществува ли при андроид нещо като хард ресет - да изчисти остатъчни файлове от деинсталирани програми?
а и възможен ли е ъпдейт примерно с версия 2,2 като го пуснат като при симбианите?
и да питам съществува ли при андроид нещо като хард ресет - да изчисти остатъчни файлове от деинсталирани програми?
а и възможен ли е ъпдейт примерно с версия 2,2 като го пуснат като при симбианите?
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
При Андроид почти няма нужда от чистене не е като Windows mobile (yes)Сложи си програмата E-ray чрез нея може да чистиш browser,market google maps и други. Setting,.. Privacy..factory data reset това е като Hard reset.Стига да го пуснат скоро 2,2 трябва ти само Wi-FI за ъпдейт
Мерси, аз не мога да намеря къде ми пише колко трафик съм използвал, при нокия е в дневник, а тук къде е?