Desire
Re: HTC Desire
някой замислял ли се е защо цената на Желанието и Легендата са почти еднакви, при положение че единия е с по-голям дисплей и по-мощен процесор, но в софтуера почти нямат разлика
ами предполагам защото излезе на пазара една идея порано а и обира луфта от клиантелата която не харесва размерите на дизаера(има пример вече в сайта от една жена:) ) но като параметри дизаера е почти двойно подобър
в новия каталог на germanos вече е 830 лв
-
- Регистриран: 05 май 2010, 10:29
Здравейте! Регистрирах се тук само заради този телефон. До сега не съм имал смартфон и не се справям с част от терминологията но не за това пиша. Искам да ви попитам с кой план на Глобул ще е най-изгодно да си взема Desire, но да има включени МВ. Аз като гледам най-доброто решение е едногодишен договор с Web&Talk Extra (24,90 на месец) с неограничените МВ и минути, при цена на апарата 659.00 лв.
От начало се двуомих между Експирията и Желанието но след като прочетох положителните ви мнения реших, че ще е Желанието :D.
Имаше някви мнения (не от този форум), че има малко вградена памет, недостатъчна за инсталирането на по-големи игри и приложения, освен ако не се root-не (ако някой ми обясни какво за бога е това ...), таа вярно ли е?
Имам и някакви други въпросчета, но всичко с времето си.
Поздрави ;)
От начало се двуомих между Експирията и Желанието но след като прочетох положителните ви мнения реших, че ще е Желанието :D.
Имаше някви мнения (не от този форум), че има малко вградена памет, недостатъчна за инсталирането на по-големи игри и приложения, освен ако не се root-не (ако някой ми обясни какво за бога е това ...), таа вярно ли е?
Имам и някакви други въпросчета, но всичко с времето си.
Поздрави ;)
Телефонът е супер. Това за по големите приложения е вярно. В момента root -a е единствения изход, обаче ще ти падне гаранцията и трябва хубаво да се чете преди това и в началото на инструкциити пише че си носиш сам отговорността ако ти се прецака телефона. Положителното е че от Google са обявили, че в Android 2.2 ще може да инсталираш и на SD -то.
[Quote]Аз като гледам най-доброто решение е едногодишен договор с Web&Talk Extra (24,90 на месец) с неограничените МВ и минути[/Quote]
Това е най-евтината тарифа с неограничен нет. Всъщност са 250 МБ на пълна скорост и след това ограничение до 128кб/сек.
Телефона обаче си струва парите. След една седмица употреба ефекта WOW още го има ;).
[Quote]
ако някой ми обясни какво за бога е това .[/Quote]
Чрез рутването ставаш root (суперпотребител или администратор по терминологията на Майкрософт) и имаш всички права. Можеш да правиш всичко с телефона си, което е малко опасно и не винаги е необходимо. Специално за Desire рутването е възможно от няколко дни само.
[Quote]
Имам и някакви други въпросчета[/Quote]
Моля, заповядай пак!
Това е най-евтината тарифа с неограничен нет. Всъщност са 250 МБ на пълна скорост и след това ограничение до 128кб/сек.
Телефона обаче си струва парите. След една седмица употреба ефекта WOW още го има ;).
[Quote]
ако някой ми обясни какво за бога е това .[/Quote]
Чрез рутването ставаш root (суперпотребител или администратор по терминологията на Майкрософт) и имаш всички права. Можеш да правиш всичко с телефона си, което е малко опасно и не винаги е необходимо. Специално за Desire рутването е възможно от няколко дни само.
[Quote]
Имам и някакви други въпросчета[/Quote]
Моля, заповядай пак!
-
- Регистриран: 05 май 2010, 10:29
Благодаря за бързите и точни отговори!
[Quote]Положителното е че от Google са обявили, че в Android 2.2 ще може да инсталираш и на SD -то.[/Quote]
Ами този ъпдейт като се направи, трябва да се инсталира върху по-старата версия на апарата или само новите бройки, които се произведат ще са с 2.2 ?
[Quote]Положителното е че от Google са обявили, че в Android 2.2 ще може да инсталираш и на SD -то.[/Quote]
Ами този ъпдейт като се направи, трябва да се инсталира върху по-старата версия на апарата или само новите бройки, които се произведат ще са с 2.2 ?
Няма значение кога е произведен телефона просто ще трябва да си го ъпдейтнеш и това е.
:)
:)
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Да не си root-нал Desire ?? Миналата седмица някъде мярнах нещо такова. Пиши някакви подробности как е.
П.П. [B]root[/B] не е ли все пак Unix/Linux термин? Kърнъла на Android си е точно Linux. (cyber)
П.П. [B]root[/B] не е ли все пак Unix/Linux термин? Kърнъла на Android си е точно Linux. (cyber)
Root-ване си е точно Линукс-термин :)
С root обикновено се обозначава администраторският акаунт, който има пълен достъп до операционата система, да променя системни файлове папки - всичко, което ти е нужно, за да имаш свобода на действие :)
С root обикновено се обозначава администраторският акаунт, който има пълен достъп до операционата система, да променя системни файлове папки - всичко, което ти е нужно, за да имаш свобода на действие :)