Desire
-
- Регистриран: 04 авг 2009, 21:43
Re: HTC Desire
Значи колко имам в главата ?Достатъчно,но някой маи нямат и не са разбрали какво точно исках да кажа.Та мисълта ми беше ,че държах да го взема на изплащане те не го предлагат така в смисъл за лоялни клиенти а само през банка където лихвите са убийствени.Не съм се "пазарил"а исках да измисли момчето някакъв вариант на изплащане и той след много мислене каза ,че може да го даде на цена в брой 780лв.при цена 830лв и това става в магазин на Германос в Мол
Така нещо друго неясно да има та да ви обясня(angry)
Така нещо друго неясно да има та да ви обясня(angry)
Благодаря.
И последното, което ме притеснява ( това се отнася и за Legend ) е дисплеят и слънцето.Казват, че е неизползваем на пряка слънчева светлина.За говорене едва ли толкова ще ми е проблем....но в колата.....та някой реално използва ли като нави в колата амолед дисплей и доколко е проблемно?
И последното, което ме притеснява ( това се отнася и за Legend ) е дисплеят и слънцето.Казват, че е неизползваем на пряка слънчева светлина.За говорене едва ли толкова ще ми е проблем....но в колата.....та някой реално използва ли като нави в колата амолед дисплей и доколко е проблемно?
А на н900 браъзъра има ли флаш и мултитач ?
X10 e c LCD другите два AMOLED прецени сам :)
http://www.youtube.com/watch?v=yrSLHRbtRoo
А иначе като го напече слънцето директни почти нищо не се вижда но се вижда. Но ако не е в него няма проблем.
N900 няма multitouch
http://www.youtube.com/watch?v=yrSLHRbtRoo
А иначе като го напече слънцето директни почти нищо не се вижда но се вижда. Но ако не е в него няма проблем.
N900 няма multitouch
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]Значи колко имам в главата ?Достатъчно,но някой маи нямат и не са разбрали какво точно исках да кажа.Та мисълта ми беше ,че държах да го взема на изплащане те не го предлагат така в смисъл за лоялни клиенти а само през банка където лихвите са убийствени.Не съм се "пазарил"а исках да измисли момчето някакъв вариант на изплащане и той след много мислене каза ,че може да го даде на цена в брой 780лв.при цена 830лв и това става в магазин на Германос в Мол
Така нещо друго неясно да има та да ви обясня[/Quote]
Добре,хайде да отидем тогава заедно в този Германос в Мол,да видим как ще го свалят на 780лв. в брой!?
Така нещо друго неясно да има та да ви обясня[/Quote]
Добре,хайде да отидем тогава заедно в този Германос в Мол,да видим как ще го свалят на 780лв. в брой!?
Дисплеят на X10 изглежда доста блед, ако го сравниш непосредствено с този на Desire.
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
[Quote]А иначе като го напече слънцето директни почти нищо не се вижда но се вижда. Но ако не е в него няма проблем.[/Quote]
Последния ми телефон, който се четеше идеално на слънце беше Siemens CX65. И разбира се външния дисплей на Moto V360, който е класически монохромен LCD. На останалите не разчитайте много при пряка слънчева светлина ;)
Последния ми телефон, който се четеше идеално на слънце беше Siemens CX65. И разбира се външния дисплей на Moto V360, който е класически монохромен LCD. На останалите не разчитайте много при пряка слънчева светлина ;)
Просто пича ще изпише телефона от склада на името на някой дядо, който сключи договор с 5 лв абонамент и не иска какъвто и да е телефон.
Тази елементарана схема, въпросните момченца и момиченца работещи из офисите на операторите я разиграват много одавана.
Точно това му е предложил и въпросният господин, за да отчете, че е продал апарат със сключен 5 лв. договор.
Тази елементарана схема, въпросните момченца и момиченца работещи из офисите на операторите я разиграват много одавана.
Точно това му е предложил и въпросният господин, за да отчете, че е продал апарат със сключен 5 лв. договор.
Аз съм го ползвал за навигация през деня и съм доволен.
преди имах HD2 но си счупих дисплея и сега трява да си взема нов
и искам да питам хората които вече имат desire как му е дисплея драска ли се
защото след като ми се счупи HD-то го изпробвах с нож да го надраскам и му нямаше нищо , та същия ли е дисплея и на Desire ?
и искам да питам хората които вече имат desire как му е дисплея драска ли се
защото след като ми се счупи HD-то го изпробвах с нож да го надраскам и му нямаше нищо , та същия ли е дисплея и на Desire ?