Desire
Re: HTC Desire
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Причина: писане на латиница.
Изтрит коментар.
mod edit - @asenna5
Изтрит коментар.
Изтрит коментар.
-
- Регистриран: 25 апр 2010, 11:36
Лично на мен не ми хареса nimbuzz.. работи добре, но има прекалено много неща, които не му трябват на човек :Р ^^
абе за нищо не стават нито nimbuzz, нито фринг... дърпай си Skype Lite 1,00,05 - това е истината, само няма да говориш, пишеш и си трайкаш :D
-
Вярно си е :Р Екстра си е тоя скайп.. пък те се някога ще го направят и целия скайп за андройд, а дотогава тва си е идеално ^^
Между другото има ли някой с IGO навигация да сподели как върви тя ? И как са картите и самата тя спрямо NDrive и други ??
Между другото има ли някой с IGO навигация да сподели как върви тя ? И как са картите и самата тя спрямо NDrive и други ??
Тествах MOTONAV (алтернативата на iGo за Desire) нещо не бях особенно очарован. Sygic се справя по добре според мен. Имах NDrive, но телефона го сполетя hard reset и ме домързя пак да го слагам. Горе долу са на едно ниво с Sygic, въпрос на личен вкус.
Ето ви малко слухове за 2.2 на Desire, дано се окажат верни :) чакам 23 юни с нетърпение ;)
http://android.modaco.com/content/android-news/309611/htc-desire-to-receive-froyo-late-june/
http://android.modaco.com/content/android-news/309611/htc-desire-to-receive-froyo-late-june/
-
Искам да попитам нещо във връзка с контактите (мисля, че по-рано някой писа нещо по въпроса, но не го намирам) Въпроса ми е свързан с подреждането на контактите, както и с изгледа - има ли начин имената да ми излизат така, както съм си ги написал, а не да ми ги обръща в реда фамилия/собст. име. Това е доста дразнещо, най-малкото не помня как съм си кръстил всеки контакт, че да го намирам после на правилната буква.. Приемам и всякакви други съвети свързани с контакт-листата, тъй като някой неща определено не са ми ясни :Р ( като например защо на новозаписаните контакти при едит ми излиза автоматично меню отдолу за връзка с фейсбук, а на старите не :Р )
ПП: разбира се, отговора може и да е просто някой апликейшън, но смених 2-3 и никой от тях нямаше подобни опции..
ПП: разбира се, отговора може и да е просто някой апликейшън, но смених 2-3 и никой от тях нямаше подобни опции..
твоят пост ме накара да се разровя и да видя дали е така. Значи има две иконки в менюто. Първата се казва searsch people, а втората се казва people. чрез тях можеш да търсиш абонатите в тоя списък според които букви знаеш от името им.
При мен са първо собственото име след това фамилията. Защо при теб са обратно, дали имаш някаква локализация?
Zа набиране ползвам DialerOne, вместо оригиналния Phone. Позволява търсене на кирилица и/или по цифрите на номера.
Zа набиране ползвам DialerOne, вместо оригиналния Phone. Позволява търсене на кирилица и/или по цифрите на номера.