Desire
Re: HTC Desire
Днес влизам в магазин на Глобул и питам за Desire, имам 4 карти и съм абонат от почти 4 години!...отговорът беше: "Съжаляваме, но е само за нови абонати"
Бях готов да си сменя плана на едната карта и да им пълня гушите още 2 години!
Ебаси дискриминацията и антилогика!
Ебаси дискриминацията и антилогика!
според мен хич не е добър звука от външния говорител, за музика не става. мислех че на milestone e зле обаче тука е по зле. не може да се сравнява с това на 5800. А в слушалките звука е супер :)
разликата между symbian и android си е голяма. всичко е в полза на андроид ;)
разликата между symbian и android си е голяма. всичко е в полза на андроид ;)
Да ви кажа, дисплея може лесно да се надраска, аз поне успях.:X Драскотината не е голяма, но много лесно се драсна, без силен натиск, без да искам с 1 чаша за кафе. Така, че съвета ми е или да си вземете този shield или едно калъфче, че после псуваш като каруцар цяла седмица.
Снимай драскотината и я покажи!!! Стига с тея реклами!!!
Вижте тоя линк, дисплея се чупи но... НЕ СЕ ДРАСКА (лесно) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=09jmRGJb-l4
и внимавайте как го изпускате :P
Вижте тоя линк, дисплея се чупи но... НЕ СЕ ДРАСКА (лесно) ;)
http://www.youtube.com/watch?v=09jmRGJb-l4
и внимавайте как го изпускате :P
[Quote]Драскотината не е голяма, но много лесно се драсна, без силен натиск, без да искам с 1 чаша за кафе[/Quote]
може,може ама чашата за кафе трябва да е била диамантена:D
може,може ама чашата за кафе трябва да е била диамантена:D
Пич, и аз имам същия проблем. Готов да си подновя изтеклия отдавна договор само и само да си купя тел-а. Ама тия са тъпи гръцки копелета. Не ми се дават пари да си купя само апарат. Нали уж се предполага, че щом съм лоялен клиент би трябвало да имам някакви ползи от това.
Ако някой има познат, който ще си купува карта от Глобул да казва.
Ако някой има познат, който ще си купува карта от Глобул да казва.
Абе тука gsm операторите ни гъзят яко. Не само глобул, но и мтел. само мислят как да си наберат нови клиенти (с нови карти) но не и как да си потдържат лоялните клиенти. На мтел съм от години лоялен клиент (осем години) и никаква позва не съм видял. И сега като си сключвах новия договор с глобул същото видях. Просто всички са такива ... да ги тръшне чумата дано :D
".....Днес влизам в магазин на Глобул и питам за Desire, имам 4 карти и съм абонат от почти 4 години!...отговорът беше: "Съжаляваме, но е само за нови абонати"
Ебаси дискриминацията и антилогика! "
аз имам същия проблем въпреки че имам 2 карти на абонаметни планове и съм абонат от 8 години. тия хора не си знаят интереса. После защо само в София имало 290 000 абоната към който щели да заведе Глобул дело - ами ето защо
Ебаси дискриминацията и антилогика! "
аз имам същия проблем въпреки че имам 2 карти на абонаметни планове и съм абонат от 8 години. тия хора не си знаят интереса. После защо само в София имало 290 000 абоната към който щели да заведе Глобул дело - ами ето защо
ами това е отдавна така, мен също ме принудиха да сключа нов абонамент, а и като ги помолих поне да е минималния за 5 лв ми казаха че това е само за стари абонати, за нови било 6,90 лв... няма да се оправим, тези го докарват по наглост почти като мтел