Desire
Re: HTC Desire
[Quote]след това попълваш
Server: 192.168.1.x (IP адреса на pc-то) или също може да напишеш мрежовото име на компютъра (по-полезно е за мрежи с динамични IP-та)[/Quote]
Там дето ти е хиксчето, аз имам още една цифра, колкото пъти да напиша адреса на рутера, нищо не става... на компютъра нямам IP - зададох го на автоматично, още с поставянето на рутера... единственото което не направих е да си направя втори потребител на компютъра, но това не ми е проблем.... а как да напиша мрежовото име на компютъра - аз го разбирам да си напиша примерно - 192.168.1.4/Marin-PC - Така ли?
Server: 192.168.1.x (IP адреса на pc-то) или също може да напишеш мрежовото име на компютъра (по-полезно е за мрежи с динамични IP-та)[/Quote]
Там дето ти е хиксчето, аз имам още една цифра, колкото пъти да напиша адреса на рутера, нищо не става... на компютъра нямам IP - зададох го на автоматично, още с поставянето на рутера... единственото което не направих е да си направя втори потребител на компютъра, но това не ми е проблем.... а как да напиша мрежовото име на компютъра - аз го разбирам да си напиша примерно - 192.168.1.4/Marin-PC - Така ли?
ако ще се пише името на компютъра трябва да е "\\Marin-PC"
ако ще е само IPто ще е 192.168.1.4, в никакъв случай не трябва да е 192.168.1.1 т.е. адреса на руетра ;)
Имаш адрес на компа със сигурност, щото иначе нямаше да имаш нет.
А как се вижда ... в старт менюто пишеш cmd после ipconfig /all и там ще се види IPto на компа (най вероятно 192.168.1.101) Ако искаш да не се променя ще трябва да го зададеш ръчно
ако ще е само IPто ще е 192.168.1.4, в никакъв случай не трябва да е 192.168.1.1 т.е. адреса на руетра ;)
Имаш адрес на компа със сигурност, щото иначе нямаше да имаш нет.
А как се вижда ... в старт менюто пишеш cmd после ipconfig /all и там ще се види IPto на компа (най вероятно 192.168.1.101) Ако искаш да не се променя ще трябва да го зададеш ръчно
Да, ясно, както си го написал е така, но ако не го задам ръчно и се променя, при всяко влизане ли ще има друго IP или да напиша името и да не се занимавам с айпита?
ако рестартираш рутера има вероятност да ти смени IPто. Аз лично бих го задал ръчно, но пробвай направо с името
Предложете ми видео плеър за филмчета.(blush)
Някой да е качвал Андроид 2.2 или още се чака, просто се замислям дали да си взема сега НТС-то или да видя цената на iPhone4. Цената като цяло на НТС-то е много добра
Оправих го приятел мерси много!:)(yes)
Как, щото и аз имам такива проблеми от време на време (blush)
PhoneMyPc наистина създава известни проблеми,при мен веднъж се появява изглед,друг път не,но дори и в сайта се споменава че е в начална разработка....Оностно xtralogic Remote Desktop Client for Android програмата я бива,подобна е и Remote RDP/това са за отдалечен достъп/нямат сложни настройки,но все пак има определени изисквания/администратор с парола,на сайта на xtralogic е обяснено подробно/друга интересна е Remote VNC Pro,но тя работи само в мрежата,където е и компютъра,разбирай ползват един и същ рутер/само wifi свързаност/ става да се бъзикаш с някой,докато работи на компютъра:D.Всичко е ОК,но да можеха и да го "запалят",а не само да го гасят би било добре,поне аз не знам да може:)