Tattoo
Re: HTC Tattoo
първо да ви кажа, че като сключите договор с Мтел, той не е с обвързване...аз си купих татуто със сърф енд толк и на следващия месец си промених тарифния план на по-изгоден от мен
що се отнася за интернета - ползвате си го като стандартен нет, кво значи в мрежата на мтел? аз си влизам навсякъде в него...влизането в интернет от фодафон портала от 4 таб се плаща обаче, щото се ползва нета на портала, за тва си ползвайте браузърчетата
в маркета на андроида има фейсбук, купете си и си влизайте от там
и си четете договорите
поздрави
що се отнася за интернета - ползвате си го като стандартен нет, кво значи в мрежата на мтел? аз си влизам навсякъде в него...влизането в интернет от фодафон портала от 4 таб се плаща обаче, щото се ползва нета на портала, за тва си ползвайте браузърчетата
в маркета на андроида има фейсбук, купете си и си влизайте от там
и си четете договорите
поздрави
в роуминг ако ползвате интернет през гпрс естествено, че се заплаща
все пак ползвате услугите на оператора, в която държава сте
все пак ползвате услугите на оператора, в която държава сте
сори, объркала съм се, в маркета фейсбук апликацията е безплатна :)
иначе live.mtel.bg е доста объркано понятие, ползвайте си браузърите и приложенията в маркета
иначе live.mtel.bg е доста объркано понятие, ползвайте си браузърите и приложенията в маркета
-
- Регистриран: 30 окт 2008, 10:29
Вече 5 дни съм с тату. Страхотен телефон бачка бързо и стабилно. Тук някъде четох че не можело да се слага тон ....глупости. SET AS и готово.(whistle)
Искам да ви попитам, колко време издържа батерията на HTC tattoo?
Аз от онзи ден съм с телефона, зареждах го като първи заряд 24 часа, вчера сутринта го включих и днес към момента батерията е почти напълно изтощена - но все пак след здраво ръчкане и след първо зареждане на батерията :) На една приятелка със същия телефон й кара 3-4 дни при нормална експлоатация - малко разговори, малко нет, малко мултимедия. Така че следващата седмица по това време мисля, че и моята ще държи толкова :) А иначе телефонът е невероятен - бърз, с много красив дизайн и интерфейс и изключително лесен за работа! При това без досега да съм ползвал Андроид - преходът при мен е от Нокия 5800. Единствено Айфон е по-добър от Андроид-а, мобилния уиндоус и Симбиан-а за тъчскрийн не стават за нищо!
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
[Quote]Единствено Айфон е по-добър от Андроид-а, мобилния уиндоус и Симбиан-а за тъчскрийн не стават за нищо![/Quote]
Не ставай смешен
Не ставай смешен
Ползвал ли си някоя от тези ОС? От пет години ползвам смартфони - през 2005 г. започнах с Нокия 6600, след това минах на 6630, после на Е 50, СЕ Р 990, Нокия Н 82 (невероятен телефон с уникална камера и много силен стерео звук - с него нямам намерение да се разделям), НТС Тъч 2, Нокия 5800 и от онзи ден съм и с НТС Тату. Междувременно много от приятелите ми са с Айфон, така че съм разцъквал този телефон още от най-първия му модел и имам непосредствени впечатления. Уиндоуса е отвратителен - колкото и красиви допълнителнни интерфейси да му сложат, за най-елементарното действие трябва да правиш поне три настройки (no) Симбиана на 5800 няма нищо общо с добрия стар Симбиан на не-тъч телефоните на Нокия - телефонът е бавен, редовно докато се ровех в интернет браузърът се самоизключваше, да не говорим, че дори една лека игричка да искаш да си изтеглиш от Ови-то това беше "Мисия (почти) невъзможна" - почва се едно искане на някакви "подписи", сертификати и прочие, докато на човек му писне и си даде телефона на приятели, които се занимават с продажба и сервиз на телефони, да ми сложат каквото съм искал.
От вчера забравих за всичко това - Тату-то просто лети, а работата с Андроид маркет-а е лесна като детска игра - цък-цък-цък - и си инсталирал каквото ти трябва!
А колкото и хейтърите да плюят Айфон - пазарът има тежката дума за това кой е № 1 :) Само да започнат да го предлагат и "М-тел" - веднага си вземам и аз!
От вчера забравих за всичко това - Тату-то просто лети, а работата с Андроид маркет-а е лесна като детска игра - цък-цък-цък - и си инсталирал каквото ти трябва!
А колкото и хейтърите да плюят Айфон - пазарът има тежката дума за това кой е № 1 :) Само да започнат да го предлагат и "М-тел" - веднага си вземам и аз!
Да попитам от къде мога да си купя панел за HTC Tatoo,че моя вече хич не го бива ако някой знае да каже нещо ;) Също така и някой да каже полезни програмки GPS настройките как стават и други полезни неща Благодаря ви :)
-
- Регистриран: 20 сеп 2010, 20:59
Как Tattoo и Smart са направени: Един горещ летен ден в главния офис на HTC всички им е топло и мързелуват след триумфите си.някои си е сложил краката на масата докато държи химикала си с уста,друг играе на игрички,трети спи,някой блее през прозореца,други си говорят и по едно време някой казва "ей пичове,ай да напрайм някъФ телефон че днеска нищо не сме правИли,голяя скука" и така с минимум усилия и мислене те запълнили свободното си време :D