Desire
Re: HTC Desire
добре а някой може ли да ми каже защо по дяволите тоя телефон не мога го накарам да вибрира когато получа SMS..
има отметка на Vibrate даже си свалих и някакви други програми и пак не иска..
е как не иска като си е дори фабрично с вибрация за СМС... върни му началните настройки :)
Приятели,
Моля за съвет. Кой е по-добрият избор HD2 или Desire?
Моля за съвет. Кой е по-добрият избор HD2 или Desire?
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Дизайър-а е по-добър. Няма какво да се чудиш,ако си взимаш телефон си вземи Дизайър-а... мн хубав телефон е.
Някой знае ли откъде мога да изтегля програмата Google earth без да съм с последния ъпдейт?
-
- Регистриран: 29 юни 2010, 20:30
Здравейте :)
Вчера си го взех и сигурно някъде назад из темата има линкове за сваляне на някои игри, но аз прелистих няколко стр и не намерих. Ако не е проблем моля ви дайте някои по-хубави игри, защото тези безплатните в market-а на телефона не са нищо особено..да кажем някая по-готина с коли или..няма значение..благодаря много
Вчера си го взех и сигурно някъде назад из темата има линкове за сваляне на някои игри, но аз прелистих няколко стр и не намерих. Ако не е проблем моля ви дайте някои по-хубави игри, защото тези безплатните в market-а на телефона не са нищо особено..да кажем някая по-готина с коли или..няма значение..благодаря много
http://android-themes.com/
(yes)
(yes)
Здравейте! Някой да знае нещо с което да се гледа новатв или бтв освен с adobe flash ,пробвах с skyfire но не става.