Legend
Re: HTC Legend
...и четвърт VGA екран с диагонал 3.3''. Телефона е заместител на Tatoo, най-евтиния Андроид смартфон на HTC.
Ами не знам, колкото и бюджетен и хубав да ни се вижда wildlife (не мисля, че разликата ще е повече от 100лв. м/у двата), лично аз бих избрал legend не само заради по-бързия процесор. Определено при избора на телефон за много хора е важен дисплея - та той е и основната функционална и видима част. Аз направих една такава грешка с 5530 и на дневна светлина елате да ме видите под какъв ъгъл го въртя и все търся сянка - иначе не мога да видя нищо.
При legend-a освен по-добрата резолюция си имаме вместо 65К цвята, цели 16М, но основно ме грабва AMOLED дисплея, защото при TFT положението е трагично на слънчева светлина.
На последно място бих изтъкнал и страхотния изтънчен вид на алуминиевото тяло при Legend.
Иначе не съм сигурен, че въпроса за избор м/у Legend и HD2 е сериозен или поредната провокация?!:|
При legend-a освен по-добрата резолюция си имаме вместо 65К цвята, цели 16М, но основно ме грабва AMOLED дисплея, защото при TFT положението е трагично на слънчева светлина.
На последно място бих изтъкнал и страхотния изтънчен вид на алуминиевото тяло при Legend.
Иначе не съм сигурен, че въпроса за избор м/у Legend и HD2 е сериозен или поредната провокация?!:|
[Quote]защото при TFT положението е трагично на слънчева светлина.[/Quote]
TFT технологията е с най-добро виждане на пряка слънчева светлина, по-добре е от AMOLED. Все още се учудвам на моя 5800 как добре се вижда на слънце. Ти защо се оплакваш от 5530 не разбирам?
TFT технологията е с най-добро виждане на пряка слънчева светлина, по-добре е от AMOLED. Все още се учудвам на моя 5800 как добре се вижда на слънце. Ти защо се оплакваш от 5530 не разбирам?
Ами не си измислям :) а нямам проблеми със зрението. Наистина на слънчева светлина просто нищо не се вижда или поне ми коства адски много усилия. Това за TFT и AMOLED напълно се различава от мнението ми, категорично.
Ето един показателен тест който открих, макар, че не става въпрос за мобилни у-ва, все пак принципа е съшия, но пак споменавам - мнението ми не се базира само на този тест, а на личен опит.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FICAHsE_enE[/Youtube]
И едно рекламно клипче, но отново не се твърди обратното на твърдението ми:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gIF6KkCUT04[/Youtube]
Ето един показателен тест който открих, макар, че не става въпрос за мобилни у-ва, все пак принципа е съшия, но пак споменавам - мнението ми не се базира само на този тест, а на личен опит.
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FICAHsE_enE[/Youtube]
И едно рекламно клипче, но отново не се твърди обратното на твърдението ми:
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gIF6KkCUT04[/Youtube]
-
- Регистриран: 13 апр 2007, 10:25
здравейте,
имал съм и двата телефона... в момента съм с Легендата. двата телефона са уникални сами за себеси. За работата ми HD2 вършеше страхотна работа, но не мога да го нося като нормален телефон и аз го смених заради размерите(а с този диспей не ти трябва и лаптоп :) ). Имал съм и Героя и мога да кажа, че Андроид е операционната система мечта, никога не са ми забивали. Има си някои забележки, но то перфектен телефон ако направят как ще се върти икономиката :). Мога да кажа, че отново мисля да си взема HD2 ... ако не Ви пречи и имате възможност препоръчвам и двата. (не съм пробвал СЕ Х10 да го сравня с тях)...
имал съм и двата телефона... в момента съм с Легендата. двата телефона са уникални сами за себеси. За работата ми HD2 вършеше страхотна работа, но не мога да го нося като нормален телефон и аз го смених заради размерите(а с този диспей не ти трябва и лаптоп :) ). Имал съм и Героя и мога да кажа, че Андроид е операционната система мечта, никога не са ми забивали. Има си някои забележки, но то перфектен телефон ако направят как ще се върти икономиката :). Мога да кажа, че отново мисля да си взема HD2 ... ако не Ви пречи и имате възможност препоръчвам и двата. (не съм пробвал СЕ Х10 да го сравня с тях)...
Ако единият е с твърде малък дисплей, а другият е прекалено голям...междинното решение според мен е HTC Desire.... :)
определено HTC Desire, не само в този случай ;)
-
- Регистриран: 06 окт 2009, 20:20
КАТО ИНСТАЛИРАМ ПРОГРАМА ОТ АНДРОИТ МАРКЕТА СЕ ЗАПИСВА В ПАМЕТА НА ТЕЛЕФОНА КАК МОГА ДА Я ЗАПИСВАМ В СД КАРТАТА
Има си приложение, което прави това възможно. За съжаление не притежавам лично апарата и не мога да ти кажа името.
Някъде чух, че с Андроид 2.2 този "проблем" е решен, но дори нямам представа кога, как и дали са ъпдейтнали Legend толкова към момента.
Някъде чух, че с Андроид 2.2 този "проблем" е решен, но дори нямам представа кога, как и дали са ъпдейтнали Legend толкова към момента.