Desire
Re: HTC Desire
След последния ъпдейт издръжливостта на батерията се е повишила значително.:)
-
- Регистриран: 05 май 2010, 10:29
На мен защо не ми излиза този ъпдейт както излезна този към Фройо
Излезе сравнение на дисплейте.
http://www.gsm arena.com/amoled_vs_slcd_htc_desire_screens_fight_it_out-news-1932.php
http://www.gsm arena.com/amoled_vs_slcd_htc_desire_screens_fight_it_out-news-1932.php
Изводите в статията са точно обратните на впечатленията на написалите отзиви.
От вчера имам телефона и искам да сменя обложките на албумите във плейара,но не мога да намеря от къде се сменят. Също искам да попитам дали мога да редактирам информацията за дадена песен и ако да как.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
От интернет се ъпдейтват, телефона сам си ги намира
-
Аз информацията за песните (от кой албум, коя година, жанр и т.н.) я редактирам с помощта на една допълнителна програма към плеъра ми на компютъра (плеъра ми е AIMP2 а програмата си се инсталира заедно с плеъра и се казва просто "Редактор на етикети"). От тази програма си задавам и обложката на албума. След това в телефона правя отделна папка на изпълнителя, вътре слагам обложката и песните от албума (голяма играчка е, но си струва).
Сигурно има и други начини, но аз лично предпочитам този
Сигурно има и други начини, но аз лично предпочитам този
charmingboy благодаря ти много! Сега всичко е както трябва :)
-
Desire в новия каталог на Глобул е с LCD а не с AMOLED (whistle)
Хахха тия, които пишат каталозите са големи смешници и постоянно правят грешки.
Преди два месеца, когато се чудех какъв смартфон да си взема в един от каталозите при един от гсм-ите пишеше нещо от рода на "да питам с какъв дисплей е?" :D
Преди два месеца, когато се чудех какъв смартфон да си взема в един от каталозите при един от гсм-ите пишеше нещо от рода на "да питам с какъв дисплей е?" :D