Desire
Re: HTC Desire
Мда, тези дни забелязах нещо много интересно. От понеделник сутринта насам, когато свалих телефона от зарядното, днес до обяд беше останал още 25 процента заряд на батерията. Вярно, тези дни бях много зает и нямах много време да го използвам, освен за някой и друг разговор, и съвсем малко влизане в Интернет (през мобилния оператор). Не ми остана време за четене на книжки, слушане на музика, браузване, игрички и т.н. и т.н. И това без да съм инсталирал още последния ъпдейт - съобщението за него дойде преди малко. Имам чувството, че най-после се е разработила като хората батерията. Е , и влиянието на Андроид 2.2. също най-вероятно.
аз още не мога да го оставя за да проверя, но преди с постоянен нет издържаше не повече от 1 ден, а сега малко повече от ден и половина... ако го оставя само за обаждане няма начин да не изкара 2,5-3 дни. Също така ми направи впечатление, че когато батерията е на оранжево, изкарва поне 3 пъти повече отколкото в началото. (yes)
А сега да попитам запознатите - Има ъпдейт от няколко дни на Flash player 10.1, но лошото е, че се инсталира на телефона - каква е разликата, защото при това положение аз направо го махнах за да освободя въпросните 12 МБ?
А сега да попитам запознатите - Има ъпдейт от няколко дни на Flash player 10.1, но лошото е, че се инсталира на телефона - каква е разликата, защото при това положение аз направо го махнах за да освободя въпросните 12 МБ?
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Това е доста добре.. 2-3 дни за батерията:) да караше и моя по-толкова бях да се рода. :D
Здравейте! Искам да хакна плейстейшъна си с моят HTC Desire. Възможно е и примерно тук е описано как става http://www.geekword.net/hack-jailbreak-ps3-nexus-one-htc-desire/ обаче на стъпка 4 не знам как точно да изпълня инструкцията. Ще бъда благодарен на всеки, който ми помогне. Може тук да ми обясните или на лично съобщение, а може би на скайп ще е най-лесно. Скайпа ми е dareal8. постоянно съм онлайн.
Предварително благодаря за отзовалите се :)
Предварително благодаря за отзовалите се :)
Четири дни и половина ми изкара батерията при нормално ползване.Добре ли е?(woo)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
А не.. малко е!:D:D:D
А моя вече кара 9-ти ден... якоооо. Опааа... една малка подробност - още не съм го изключил от захранването :D
Тва че твойта батериика кара по половин ден не е мой проблем и тая ирониика си я пази за себе си.Айде бегай да заредиш телефончето,че ти падна батерията.
Зависи какво разбираш под нормално ползване. :D
Напълно прав. при моето нормално ползване батерията не може да издържи 12 часа. при икономичното ми ползване не зареждам по два дена поне :)