Smart
Re: HTC Smart
Ами, вече има актуални цени, не е по-евтин.
Много странно решение...
Но поне можем да видим Brew. Някакви отзиви?
Много странно решение...
Но поне можем да видим Brew. Някакви отзиви?
Ооп, вече е по-евтин. Коригираха офертите.
И все още няма отзиви за тази ОС?.. ;)
И все още няма отзиви за тази ОС?.. ;)
360Лв нормална цена ли ти се струва за такъв телефон .... И Nokia 5230 e по-добра от него.
Не съм казал, че е нормална, а че е по-евтин от Тouch2, както и трябва да бъде.
-
- Регистриран: 20 сеп 2010, 20:59
Как Tattoo и Smart са направени: Един горещ летен ден в главния офис на HTC всички им е топло и мързелуват след триумфите си.някои си е сложил краката на масата докато държи химикала си с уста,друг играе на игрички,трети спи,някой блее през прозореца,други си говорят и по едно време някой казва "ей пичове,ай да напрайм някъФ телефон че днеска нищо не сме правИли,голяя скука" и така с минимум усилия и мислене те запълнили свободното си време :D
здравейте, имам малък проблем с htc smart имам и HD 2, но това е друг въпрос. Та проблема се състои в това че вчера телефона беше добре, а неска не иска да набира когато набера и веднага ми прекъсва връзката незнам от какво може да е ? Някакви идеи ??? Благодаря предварително ако може пишете на E-mail-ла
Слагаш в телефона друга симка, а неговата симка в друг телефон. Описваш резултатите от опитите, правим извод или предлагаме друга идея.
ами сложих мойта сим карта, но пак така не ще да набира инъче ако му звънна може да се говори, но немога да набирам
И аз имах същия проблем. Влязох в сайта на производителя и от си ъпдейтнах Rom-a. Ето ти и сайт направо http://www.htc.com/europe/SupportDownload.aspx?p_id=311&cat=2&dl_id=1047
Как Smart e направен: Един горещ летен ден в главния офис на HTC всички им е топло и мързелуват след триумфите си.някои си е сложил краката на масата докато държи химикала си с уста,друг играе на игрички,трети спи,някой блее през прозореца,други си говорят и по едно време някой казва "ей пичове,ай да напрайм някъФ телефон че днеска нищо не сме правИли,голяя скука" и така с минимум усилия и мислене те запълнили свободното си време :D