Desire
Re: HTC Desire
хмммм сега проверявам пак и вярно... неще! (cyber)
ами един пзонат си беше постнал линк в бука за скайпа и той беше към официалната страница на скайп. Влязох там и си написах номера на теледона и веднага получих смс с линк за дърпане и нямам поне досега проблеми със скайпа. пробвайте и вие така. От ифициалната страница на скайп
[Quote]поне досега проблеми със скайпа[/Quote]
Последните 2-3ч. излизал ли си от скайпа, щот и при мен работеше докато не излязох и след час вече не става(angry)
Последните 2-3ч. излизал ли си от скайпа, щот и при мен работеше докато не излязох и след час вече не става(angry)
май е глобален проблем. погледни какво пише в коментарите в маркета. ще поизчакаме още май :)
[Quote]От тука някой пробва ли skype.com/m отворено през телефона[/Quote]
Da, аз така го дръпнах. Тази сутрин работи, без да съм го стартирал, но пък ми загуби настройките. Не е нормална версия това, дори за бета не става.
Da, аз така го дръпнах. Тази сутрин работи, без да съм го стартирал, но пък ми загуби настройките. Не е нормална версия това, дори за бета не става.
мен ме дразни, че контактите не мога да ги подредя първо онлайн, а след тях офлайн... или ще са разбъркани, или само онлайн... иначе работи днес - какви настройки е изгубил?
може може... натисни menu когато си пи абонатите и после groups и виж
Бях му казал да показва само тези дето са на линия, сега пак всички накуп.
и при мен това го забравя, а това със синхрона с контактите много не го разбрах, след като го сложих на средното- sync with existing contacts - нищо не стана, докато при първата опция - Sync All в менюто People ми се появиха скайп контактите... пък и няма Exit и всеки път се налага да пиша паролата :|
Я кажете с две думи сега,да свалям ли скайпа от маркета или не?:|Работи или не?