Desire HD
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Re: HTC Desire HD
Vladovn
Смисъл кое освен стъклото прави тел.още по-лош?
Смисъл кое освен стъклото прави тел.още по-лош?
:D :D :D
Те просто не знаят за какво става дума, както и аз преди ;)
Те просто не знаят за какво става дума, както и аз преди ;)
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
Всеки си има различни вкусове и мнения...така,че дай да не опрекваме хората. До вчера и аз се бях навил да го взема,но не съм сигурен дали тел.ще получава следващи ъпдейти...
То тоя ако не получи следващ ъпдейт незнам кой.
Относително малката батерия.
Всеки си има вкус - на едни им трябва батерия, издържаща 1 месец, на други дисплей като за телевизор, на трети - телефон, който като съвкупност е най-добър.
Относно батерията - дори и да е "само" 1230 mAh мога да кажа, че би трябвало да стигне за 1-2 дни при нормално натоварване. А това за телефон с голям дисплей смятам е добре...
И е ясно, че ще има ъпдейти и за в бъдеще - Гугъл казаха неофициални ориентировъчни минимални хардуерни изисквания за Gingerbread, които Desire HD ги покрива без проблем.
А има и още нещо - HTC Sense "яде" батерията, т.е. ако в бъдещите версии на Андроид няма да има нужда от UI отгоре на нормалния - това ще доведе и до по-добри времена на изчакване и разговор.
(yes)
Относно батерията - дори и да е "само" 1230 mAh мога да кажа, че би трябвало да стигне за 1-2 дни при нормално натоварване. А това за телефон с голям дисплей смятам е добре...
И е ясно, че ще има ъпдейти и за в бъдеще - Гугъл казаха неофициални ориентировъчни минимални хардуерни изисквания за Gingerbread, които Desire HD ги покрива без проблем.
А има и още нещо - HTC Sense "яде" батерията, т.е. ако в бъдещите версии на Андроид няма да има нужда от UI отгоре на нормалния - това ще доведе и до по-добри времена на изчакване и разговор.
(yes)
Здравейте всички.
И при мен се появи проблема със сензора "Proximity sensor" (доста се стреснах).
И взех да рова из нета, и се оказа че доста хора имат проблем с този сензор.
Та решението за сега е ъпдеит официален от HTC, свалих го и за сега нямам проблеми. Дано да си остане така, защото телефона е просто уникален много ме кефи и го пожелавам на всеки.
ПС. Забравих да кажа, след ъпдеита този сензор не работи, и по добре хич не ми трябва само да не прави проблеми.
И при мен се появи проблема със сензора "Proximity sensor" (доста се стреснах).
И взех да рова из нета, и се оказа че доста хора имат проблем с този сензор.
Та решението за сега е ъпдеит официален от HTC, свалих го и за сега нямам проблеми. Дано да си остане така, защото телефона е просто уникален много ме кефи и го пожелавам на всеки.
ПС. Забравих да кажа, след ъпдеита този сензор не работи, и по добре хич не ми трябва само да не прави проблеми.
Честито и от мен. Със сигурност не си сбъркал с избора си. Да си го ползваш със здраве
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
За какво служи този сензор?