Desire HD
Re: HTC Desire HD
Не е оправдание, аз пък и никога не съм имал Android телефон и все още нямам. ;)
Свали си някой файлов мениджър от маркета, има доста. Така ще достъпиш съдържанието на картата.
Свали си някой файлов мениджър от маркета, има доста. Така ще достъпиш съдържанието на картата.
[Quote]Би ли ми казал през кое меню се влиза в Micro SD картата? [/Quote]
Натискаш триъгълничето на долната лента, така ти се отваря списък с инсталираните приложения. Намираш [B]File Browser[/B] и готово. Ако програмата не ти харесва, може да си свалиш друга от маркета, аз ползвам [B]ES File Explorer[/B], освен достъп до локалните файловве с него ще имаш достъп и до разположени в локалната ти мрежа компютри, а също и [B]FTP[/B]-клиент.
Натискаш триъгълничето на долната лента, така ти се отваря списък с инсталираните приложения. Намираш [B]File Browser[/B] и готово. Ако програмата не ти харесва, може да си свалиш друга от маркета, аз ползвам [B]ES File Explorer[/B], освен достъп до локалните файловве с него ще имаш достъп и до разположени в локалната ти мрежа компютри, а също и [B]FTP[/B]-клиент.
[Quote]освен достъп до локалните файловве с него ще имаш достъп и до разположени в локалната ти мрежа компютри, а също и FTP-клиент.[/Quote]
Аз така и не успях да се свържа локално, с windows-7 съм и все не успявам, затова ползвам Dropbox сега :)
Аз така и не успях да се свържа локално, с windows-7 съм и все не успявам, затова ползвам Dropbox сега :)
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
В Desire HD няма File Browser, както е при WinMobile базираните телефони. :| Ако щете вярвайте ама няма... Така и не намерих вградено приложение или икона, от която да си разгледам файловете в телефона.
Качих в MicroSD картата през компютъра малко музика и 1 програма за .flac файлове. Така и не мога да намеря откъде да вляза в SD-то, та да инсталирам програмата.
Качих в MicroSD картата през компютъра малко музика и 1 програма за .flac файлове. Така и не мога да намеря откъде да вляза в SD-то, та да инсталирам програмата.
от маркета си дръпни ASTRO и се радвай .. и аз бях изненадан, че в толкова бързо развиваща се ОС няма фиайл браузер. Другото интересно "поне за мен" е , че не всеки експлорер може да инстал като цъкнеш на апк. файл :)
[B]SX®1000[/B]:
[Quote]Аз така и не успях да се свържа локално, с windows-7 съм и все не успявам[/Quote]
Със служебната мрежа нямам никакви проблеми, но с домашния и при мен не става. С тая седмица не мога да се оправя.
[B]baywatchbobby[/B]:
[Quote]В Desire HD няма File Browser[/Quote]
При Desire се появи след някой от последните обновявания и предположих че и Desire HD го има. От маркета си изтегли някакъв файл мениджър, има доста.
[Quote]Аз така и не успях да се свържа локално, с windows-7 съм и все не успявам[/Quote]
Със служебната мрежа нямам никакви проблеми, но с домашния и при мен не става. С тая седмица не мога да се оправя.
[B]baywatchbobby[/B]:
[Quote]В Desire HD няма File Browser[/Quote]
При Desire се появи след някой от последните обновявания и предположих че и Desire HD го има. От маркета си изтегли някакъв файл мениджър, има доста.
Някой друг да има информация около пускането в продажба на телефона от М-тел?
Малко и аз да се включа:
Нали се борих вече 2 месеца с Моторолата.
Отиваш в маркета.
Там търсиш ФАЙК МЕНИДЖЪР.
Изтегляш мениджъда, инсталираш го.
И от него после си гледаш папките на телефона.
Аз не случайно се бях отчаял.
После ще видиш зор и с блутута (ако няма вградено приложение) както на Моторолата, и с уайфито!!!!
Успех!!!
Нали се борих вече 2 месеца с Моторолата.
Отиваш в маркета.
Там търсиш ФАЙК МЕНИДЖЪР.
Изтегляш мениджъда, инсталираш го.
И от него после си гледаш папките на телефона.
Аз не случайно се бях отчаял.
После ще видиш зор и с блутута (ако няма вградено приложение) както на Моторолата, и с уайфито!!!!
Успех!!!
-
- Регистриран: 05 фев 2004, 11:49
Хм... На мен ли нещо ми се струва... Днес разцъках Desire HD, но работи доста по-бавно от Desire. SGS и HD2 се справят по-добре. Може би е от фърма..., но уж hardware е по-наточен... Малко съм изненадан...
Сигурно са били пуснати твърде много приложения, по принцип телефонът лети.