Desire HD
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Re: HTC Desire HD
Няма такова нещо. Буутва за 5 секунди. Няма лагване в нито едно приложение, включително картите. Инсталирах АСТРО и си отворих папките в SD картата.
И още нещо - няма проблеми с Bluetooth-a и Wi-Fi. :)
И още нещо - няма проблеми с Bluetooth-a и Wi-Fi. :)
зареждането на платформата е нормало дълго. тоя quick boot всъщност е хибернация от която не виждам особена полза след като със същия успех може да се активира режим "полет".
направи ми впечатление и е че не може да плейва hd видео в mkv формат (nokia n8 няма проблеми с това). плеърите vplayer и rock player отварят файловете, но насичат страшно. иначе вградения плеър няма проблем с аvi с обикновена резолюция, но не показва субтитри (rock player е екстра в това отношение).
направи ми впечатление и е че не може да плейва hd видео в mkv формат (nokia n8 няма проблеми с това). плеърите vplayer и rock player отварят файловете, но насичат страшно. иначе вградения плеър няма проблем с аvi с обикновена резолюция, но не показва субтитри (rock player е екстра в това отношение).
Открих начин за преместване на всички приложения в SD без да се рутва телефона, ако някой знае със сигурност дали се губи гаранцията при това действие, нека сподели, а аз ще дам линк как точно става това, ето:
http://www.androidbg.com/forum/topic2246-kak-da-premestvame-programiigri-na-sd-kartata-22-froyo.html
http://www.androidbg.com/forum/topic2246-kak-da-premestvame-programiigri-na-sd-kartata-22-froyo.html
-
Бихте ли ми препоръчали някаква програма за почистване на системния/browser/market кеша и премахване на временните файлове? :)
Иска ми се да не е опасна, т.е. да не бърника там дето не й е работа и да "убива" приложения, дето после не мога да пусна наново. Наистина, нека е по-безопазна програмата, че както съм още newbie в Андроида и ще взема да си оплескам я часовник, аларма или времето.
Благодаря ви предварително. (yes)
Иска ми се да не е опасна, т.е. да не бърника там дето не й е работа и да "убива" приложения, дето после не мога да пусна наново. Наистина, нека е по-безопазна програмата, че както съм още newbie в Андроида и ще взема да си оплескам я часовник, аларма или времето.
Благодаря ви предварително. (yes)
Мисля, че Rom на desire hd е повече от тази на галксито, а и вече в oyutube има яуадрант тест и desire hd е по-добър от галаксито.
Телефонът има ли вграден блутут или трябва допълнително да се слага ?
[Quote]Телефонът има ли вграден блутут или трябва допълнително да се слага ?[/Quote](woo)(woo):D:D(woo)(woo)
има естествено и още много други,даже и има да ти вари яйца като сложиш допълнително приложение :D
има естествено и още много други,даже и има да ти вари яйца като сложиш допълнително приложение :D
:D
Не само яйца, има и фурна за печене с вграден хронометър :D
Не само яйца, има и фурна за печене с вграден хронометър :D
-
Разберете, че това е най-добрият телефон в света! На когото аз съм горд притежател.
И относно моят въпрос за почистваща програма - такава при Android телефоните не е особено нужно. Системата е различна от Windows, тук няма временни файлове, както и промени в регистри. Важното е само да почистваш кеша от вр. на вр... има си вградени исструменти в Settings, или в интернет браузъра.
Все пак си сложих "еRay" - забелязах, че хората търсят програми за освобождаване на системна памет, вместо почистващи инструменти. ERAY e точно такава.
А иначе почистването ще си го извършвам ръчно от вградените инструменти.
И относно моят въпрос за почистваща програма - такава при Android телефоните не е особено нужно. Системата е различна от Windows, тук няма временни файлове, както и промени в регистри. Важното е само да почистваш кеша от вр. на вр... има си вградени исструменти в Settings, или в интернет браузъра.
Все пак си сложих "еRay" - забелязах, че хората търсят програми за освобождаване на системна памет, вместо почистващи инструменти. ERAY e точно такава.
А иначе почистването ще си го извършвам ръчно от вградените инструменти.