Desire HD
Re: HTC Desire HD
[Quote]най-вече за да гледам някой сериал или филм докато пътувам, защото ми се случва по над 4 пъти намесец да пътувам [B]по 8-9 часа[/B] и е хубаво да имам някакво занимание през това време[/Quote]
Ами трудно,ще намериш телефон(особено от изброените) да може да гледаш 8-9часа видео:)
Ами трудно,ще намериш телефон(особено от изброените) да може да гледаш 8-9часа видео:)
Несъм казал, че през цялото време трябва това да правя... :) Мен ми стига и 2 филма да изгледам през това време.Просто сподерих нормалната продължителност на пътуването ми.
За мен Самсунг не е фирма, затова аз бих избрал HTC, отделно имат безпроблемен софтуер,нещо с което фирмата за прахосмукачки не може да се похвали, пък и светкавица няма, сори за влюбените в слушалката си, но това си е лично мнение
Виждам, че искаш да се заяждаш - не си прав.
А за видеата и снимките:
Видеото за proximity sensor е от дата 11 октомври - т.е. преди да излезе ъпдейта, който го оправи.;)
За другото видео не разбирам - моля някой друг да каже.
За снимките - капачето на сим картата не е затворено добре отляво защото трябва малко да се натисне надолу - тогава влиза отлично. ;)
За втората снимка - да, проблем е, но колко от всички телефони имат такъв проблем?
Пак ти казвам - не си обективен.
(no)
А за видеата и снимките:
Видеото за proximity sensor е от дата 11 октомври - т.е. преди да излезе ъпдейта, който го оправи.;)
За другото видео не разбирам - моля някой друг да каже.
За снимките - капачето на сим картата не е затворено добре отляво защото трябва малко да се натисне надолу - тогава влиза отлично. ;)
За втората снимка - да, проблем е, но колко от всички телефони имат такъв проблем?
Пак ти казвам - не си обективен.
(no)
при мен няма проблем със сензора и екрана. долното капаче наистина не е плътно и макар че разстоянието е по-малко от милиметър отдолу се виждат метални части, което лично мен ме дразни малко. същото е и с капака на батерията и пластмасата около камерата
-
- Регистриран: 22 окт 2010, 21:33
Поствам тези неща не за да ви дразня, а за тези които тепърва ще ходят в магазина. Като им дадат апарата, нека първо лично да проверят за тези дефекти.
За съжаление, проксимити проблема не винаги се проявява още в началото.
В нета има и снимки с лошо центрирана камера. Въобще, този път HTC се изложиха.
А за този, който иска да гледа по 8 часа видео - само iPhone4.
За съжаление, проксимити проблема не винаги се проявява още в началото.
В нета има и снимки с лошо центрирана камера. Въобще, този път HTC се изложиха.
А за този, който иска да гледа по 8 часа видео - само iPhone4.
и при мен камерата не е центрирана, но това не е проблем при снимане
-
- Регистриран: 22 окт 2010, 21:33
Наистина проблема е само естетически, но е показателен за калпавата сглобка.
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
Момчета, и аз съм в клуба :) с хиляда зора го намерих...задния капак на батерията наистина е смотан, едва го сложих...засега нямам други впечатления, довечера ще разцъквам... :)
ами пробвай, нямам представа какво може да възпроизвежда