Wildfire
Re: HTC Wildfire
[Quote]андроит 2.2 мисля че има бг меню...[/Quote]
Нито 2.2 нито кой да е има БГ меню,това зависи от производитела на тела.За сега знам,че БГ имат някои модели на сониериксон и май само SGS на самсунг
Нито 2.2 нито кой да е има БГ меню,това зависи от производитела на тела.За сега знам,че БГ имат някои модели на сониериксон и май само SGS на самсунг
Някой има ли идея кога се очаква да пуснат skype за този модел, защото в момента само това ме спира да го купя? :|
пич тоя телефон е с андроид... има вече скайп за андроиди
"Пич", прав си, НО само донякъде. Специално за този модел има проблем със skype (по подробно виж тук: http://forum.skype.com/index.php?showtopic=730283).
Казаха, че скоро се очаква, но ме интересуваше дали се знае нещо по-конкретно.
Ако някой има повече информация ще бъда много благодарен да я сподели.
Казаха, че скоро се очаква, но ме интересуваше дали се знае нещо по-конкретно.
Ако някой има повече информация ще бъда много благодарен да я сподели.
Само да вметна, че съм изключително възмутен спрямо оферта на един от мобилните оператори, при която се оказа, че преференциалната цена за закупуване на въпросното устройство важи само за нови клиенти, при сключването на нов договор.
При мой въпрос към служителката за това какви предложения имат за лоялни клиенти, тя ми отговори, че е невъзможно да се възползвам от офертата. Алтернативата била да сключа нов договор, с който мога да купя устройството.
Запитвам за пореден път в коя страна живеем и как е възможна подобна гавра, която не отдава значение на дългогодишните клиенти, при положение, че отивам с желанието да се възползвам от нов продукт. Не съм запознат за това дали има в другите страни подобно издевателство над потребителите.
Много съм възмутен и простете за спама. Администраторите да изтрият мнението ми, или ако прецените, че не е правилното място, ще го направя лично.
Поздрави, простете и успешен ден в Абсурдистан.
При мой въпрос към служителката за това какви предложения имат за лоялни клиенти, тя ми отговори, че е невъзможно да се възползвам от офертата. Алтернативата била да сключа нов договор, с който мога да купя устройството.
Запитвам за пореден път в коя страна живеем и как е възможна подобна гавра, която не отдава значение на дългогодишните клиенти, при положение, че отивам с желанието да се възползвам от нов продукт. Не съм запознат за това дали има в другите страни подобно издевателство над потребителите.
Много съм възмутен и простете за спама. Администраторите да изтрият мнението ми, или ако прецените, че не е правилното място, ще го направя лично.
Поздрави, простете и успешен ден в Абсурдистан.
-
- Регистриран: 10 май 2006, 08:32
Здравейте! Ще се намери ли в този форум някой човеколюбив и богобоязлив собственик на устройството, който да ми каже на мен, евентуалния купувач, какви са му недостатъците на телефончето? За резолюцията и видеото си знам. Нещо да хаби батерия без видима причина, липса на добра навигация, българско меню, драскане на обектива и т.н. от тоя род...
-
- Регистриран: 04 авг 2009, 21:43
Абе за парите си си заслужава ,обаче резолюцията е проблем когато инсталираш програми и игри(някой) не са съвместими ,навигация има прилична ,батерията си държи с ръчкане поне 2 дена.
хаиде да го сравним с LG GT540 optimus.започвам с това че е 100лв по ефтин.
Имам номер на Мтел и сега ще преподписвам договора си. В магазина ми казаха, че мога да взема този телефон само с двугодишно преподписване. Вярно ли е това? Казаха ми и че мога да го взема само ако премина на тарифен план с интернет пакет.Вярно ли е и това?В такъв случай ми го дават за 339 лв в брой.
Та бих искал да попитам:
Мога ли да го взема ако не премина на план с интернет, а си остана на моя(комфорт250) и съответно каква ще му е цената с една или две години?
Питам ви понеже имам чувството, че се опитват да ме метнат в магазините.
Моля само хора, които са на 100% сигурни да отговарят.
Благодарство!! :)
Та бих искал да попитам:
Мога ли да го взема ако не премина на план с интернет, а си остана на моя(комфорт250) и съответно каква ще му е цената с една или две години?
Питам ви понеже имам чувството, че се опитват да ме метнат в магазините.
Моля само хора, които са на 100% сигурни да отговарят.
Благодарство!! :)
Към момента Мтел продават смартфони САМО с тарифни планове Surf&Talk или допълнителни пакети за интернет Mtel Surf от 512 MB нагоре. С други думи: Нямаш вариант да го вземеш без интернет пакет. От друга страна за какъв ти е смартфон без достъп до интернет? Конкретно в твоя случай Surf&Talk S ще ти е най-изгоден. Реално това ти е Comfort 250 (2000 мин към 5 номера) и 30 мин. към всички в Мтел, които при твоя сегашен план ще ти струват 9.60 лв на месец. По този начин нета реално ти излиза без пари, естествено само в случай, че говориш тия 30 мин. към Мтел и в момента.