Desire HD
Re: HTC Desire HD
james виж дисплея http://www.youtube.com/watch?v=HtsXyiabKUo самсунгът много зеленее. И на други клипчета съм забелязъл това. На htc изглежда по-добре. Не отричам, че super amoled е добър, но тук се вижда друго.
а ето това вече е приказка.по добре да споделяме впечатления отколкото да се правим на супер разбирачи(beer)(beer)(beer)(beer)(beer)
[Quote]Ето малко програмки: http://3ppc.net/forum/showthread.php?t=14150[/Quote]
(yes) Благодаря!
Трябва ли ти меню на БГ - изтегли от маркет-а More Locale2.
(beer)
(yes) Благодаря!
Трябва ли ти меню на БГ - изтегли от маркет-а More Locale2.
(beer)
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
http://proximo.homeip.net/Android_APK/ ;)
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Искам да ви кажа за проблема с възпроизвеждането на HD видео. Както по-рано в темата се видя, един от модераторите беше направил тест с .MKV файлове през ROCKPLAYER и те не вървяха гладко - картината бе малко като на забавен каданс, а звукът се разминаваше с нея.
Установи се, че проблемът е в плеъра, който не може да се внедри достатъчно добре с хардуера на телефона, за да го ползва пълноценно. Проблеми с лагването имат не само HTC, но и Самсунг Галакси С, както и Моторолите.
Като цяло RockPlayer e амбициозен и покрива голям набор от кодеци + филтри и разширения, но явно не са го доизпипали откъм взаимодействието с хардуера на телефона.
Установи се, че проблемът е в плеъра, който не може да се внедри достатъчно добре с хардуера на телефона, за да го ползва пълноценно. Проблеми с лагването имат не само HTC, но и Самсунг Галакси С, както и Моторолите.
Като цяло RockPlayer e амбициозен и покрива голям набор от кодеци + филтри и разширения, но явно не са го доизпипали откъм взаимодействието с хардуера на телефона.
-
Споделете как се държи батерията, при мен засега (5 зареждания) - 2 дни без голямо ровене...
-
- Регистриран: 22 окт 2010, 21:33
Телефонът с най-комична сглобка от HTC!
http://www.androidbg.com/forum/topic2697-htc-desire-hd-p14.html
[i]хардуерната конфигурация е ясна, но проблемите описани в нета са верни:
като минаваш на дясно с палец се чува едно шлюп, защото стърчи корпуса над екрана
камерата е изпъкнала и като се сожи по гръб телефона се клати при натискане
има процапнетина между дисплея и тялото, 1 мм, но може да се пълни с боклуци/прах
Не мога да разбера като имам толкова голям спийкър от пред, защо работи само задния, който е много по-малък?
Капачето за батерята се маха адски трудно и се слага трудно
Не знам защо, но е факт - GPS засичането/позицията върху google мапс-а е ужасно на фона на Xperia-та hmm
При Експериата включвам maps-a гледам къде сме, изгасям телефона вървим 10 мин и пускам телефона да проверя пак къде сме и кога трябва да завием на къде, до 5 секунди телефона засича къде сме с точност 5 метра. На Desire-a го чакам 10+ секунди и засича с точност 1км и 400 метра hmm след подобаващо изчакване от 5 минути все още се запъва с това къде съм на улицата. - точно така е както го описвам без преувеличавания и пристрастия, на експериата за 5 секунди точност 5 метра, на дезайъра за 5 мин все още ми вади с рендж километър и 400... апсурдно просто.... - включен е нета и gps-a, не е да неса, то има клик за да импрувнеш позицията, само wi-fi препоръчва допълнително, ама то като няма нет ко да го пускам.. Понякога показва горе-долу правилно, но понякога е с улици(200+метра) неточност[/i]
http://www.androidbg.com/forum/topic2697-htc-desire-hd-p14.html
[i]хардуерната конфигурация е ясна, но проблемите описани в нета са верни:
като минаваш на дясно с палец се чува едно шлюп, защото стърчи корпуса над екрана
камерата е изпъкнала и като се сожи по гръб телефона се клати при натискане
има процапнетина между дисплея и тялото, 1 мм, но може да се пълни с боклуци/прах
Не мога да разбера като имам толкова голям спийкър от пред, защо работи само задния, който е много по-малък?
Капачето за батерята се маха адски трудно и се слага трудно
Не знам защо, но е факт - GPS засичането/позицията върху google мапс-а е ужасно на фона на Xperia-та hmm
При Експериата включвам maps-a гледам къде сме, изгасям телефона вървим 10 мин и пускам телефона да проверя пак къде сме и кога трябва да завием на къде, до 5 секунди телефона засича къде сме с точност 5 метра. На Desire-a го чакам 10+ секунди и засича с точност 1км и 400 метра hmm след подобаващо изчакване от 5 минути все още се запъва с това къде съм на улицата. - точно така е както го описвам без преувеличавания и пристрастия, на експериата за 5 секунди точност 5 метра, на дезайъра за 5 мин все още ми вади с рендж километър и 400... апсурдно просто.... - включен е нета и gps-a, не е да неса, то има клик за да импрувнеш позицията, само wi-fi препоръчва допълнително, ама то като няма нет ко да го пускам.. Понякога показва горе-долу правилно, но понякога е с улици(200+метра) неточност[/i]
-
[Quote]Капачето за батерята се маха адски трудно и се слага трудно[/Quote] с това съм съгласен, другите са пълни глупости...btw, защо трябва да се сваля този капак?
Нека други потребители обективно да потвърдят или отрекат инфото за GPS-а и най-вече за луфта от 1 мм?!
Не бих желал да бъда собственик на устройство от този клас с проблеми от подобно естество.
Не бих желал да бъда собственик на устройство от този клас с проблеми от подобно естество.