Desire HD
Re: HTC Desire HD
Тоти, по-надолу бях показал едно клипче, на което се вижда, че супер амолед прави белия цвят леко зелен и повечето хора остават с впечатлението, че slcd е по-добър от samoled. samoled има по-ярки цветове, но не изглеждат толкова живи. И двата дисплея си имат предимства и моля те да не псуваш.
Не искам да споря, само споделям,ч е пвоечето големи сайтове казват, че SLCD е с по-лошо качество.
-
- Регистриран: 08 сеп 2006, 20:58
БАН за обиди и псувни и на двамата!
Нека това е предупреждение за всеки,който си позволи подобни нецензурни изрази в този форум!
Нека това е предупреждение за всеки,който си позволи подобни нецензурни изрази в този форум!
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
А защо не се трият обидните постове?
За да остане като урок за другите. Стига със спама!
[Quote]че супер амолед прави белия цвят леко зелен[/Quote]
Странно, и Desire с AMOLED, и Desire HD с LSD изглеждат по-червени от другите телефони на такива клипове.
Странно, и Desire с AMOLED, и Desire HD с LSD изглеждат по-червени от другите телефони на такива клипове.
http://www.youtube.com/watch?v=HtsXyiabKUo ето ви пак. Според мен desire hd се справя по-добре.
Тоти обикновен участник във форума съм :) Но когато някой човек не спазва обикновените човешки правила и обноски,които важат и в интернет съм длъжен да му обърна внимание:) Освен това много се палиш и бъркаш дори и думите:)
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
наистина тук Desire HD има по реални цветове от Galaxy S (yes)
Galasy S има някакво целено преобладаващо, незнам дали на някаква настройка се дължи това или си е от матрицата.(no)
Galasy S има някакво целено преобладаващо, незнам дали на някаква настройка се дължи това или си е от матрицата.(no)
Беше постигнат резултат от 2900 на куодрънт теста с ДХД клокнат на 1.5 гХц
Скоро ще мине рекордите на Галакси С (woo)
Скоро ще мине рекордите на Галакси С (woo)