Desire HD
Re: HTC Desire HD
Благодаря ти много! За сега стана, ще видя как се държи батерията тея дни и ще пища! Мерси!
jafiso,
щом за теб най-важни са word и .pdf защо не помислиш за HD7 ? Има вградена най-новата версия на офис пакета - MS Office 2010. В момента включва Word , Excel и PowerPoint и при мен работят перфектно. A иначе Acrobat Reader има бизплатен за теглене в Marketplace-a.
Поздрави.
щом за теб най-важни са word и .pdf защо не помислиш за HD7 ? Има вградена най-новата версия на офис пакета - MS Office 2010. В момента включва Word , Excel и PowerPoint и при мен работят перфектно. A иначе Acrobat Reader има бизплатен за теглене в Marketplace-a.
Поздрави.
-
- Регистриран: 23 дек 2010, 01:42
Zdr da te pitam zna4i,moq 2 godishen dogovor izti4a v kraq na godinata,Mogal i pri podpisvane na nov takuf, da vzema telefon4eto na izplashtane za 1 godina>?
Да! Но ако изтича до края на годината, отиди по скоро за дане ти го преподпишат автоматично!
-
Pro4etoh 4e telefona moje da se vzeme na izplashtane,s programa ot globul zabravih i imeto ,koqto e na stoinost ot 55 lv koeto e dosta ....za srok ot 2 godini..tak pitah se dali tozi telefon nemoje da bade vzet na izplashtane s druga programa mojebi ?
-
Ms.A bili mi spodeli ti s kakuf tarifen plan go vze,i kak ti se struva telefon4eto
Следващия път пиши на кирилица! Ако не си забелязал и не знаеш това е азбуката на нашия език!
Гласувайте за нашето телефонче за Телефон на 2010 тук:
http://www.mobilebulgaria.com/games/mobiles_rates_2010.php
:)
http://www.mobilebulgaria.com/games/mobiles_rates_2010.php
:)
Скоро и аз си взех телефончето - много съм доволен ! Но според мен трябва да са още по-мощни тез смартфони, може би след година ще достигнат задоволително ниво. Но в момента това е върхът на сладоледа в момента, единственият недостатък е липсата на предна камера, само заради това ще го сменя със google nexus s
Има нов ъпдейт.
Изтеглих го, първи впечатления -телефона работи още по-бързо, май има и подобрения в камерата...
Теглете.:):)
Изтеглих го, първи впечатления -телефона работи още по-бързо, май има и подобрения в камерата...
Теглете.:):)