Wildfire
Re: HTC Wildfire
Искам да попитам нещо.Как мога да си сменя мелодията на тела и как да изпратя някоя песен не мога да разбера .Помощ.
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
С [B]astro flile manager[/B] можеш да го свалиш от маркета ;)
С помоща на astro flile manager в SD card си направи папка media, в нея 4 папки -> alarms, audio, notifications, ringtones.
Сложи си mp3-ките за звънен в папка ringtones.
Рестартирай телефона.
Или от astro flile manager отиваш до някоя .mp3 и задържаш с пръст върху нея след това music options/set as ringtone
С помоща на astro flile manager в SD card си направи папка media, в нея 4 папки -> alarms, audio, notifications, ringtones.
Сложи си mp3-ките за звънен в папка ringtones.
Рестартирай телефона.
Или от astro flile manager отиваш до някоя .mp3 и задържаш с пръст върху нея след това music options/set as ringtone
http://www.androidbg.com/forum/topic4583-kak-da-si-slozha-otdelna-melodiya-na-vseki-kontakt-htc-wildfire.html
Ами четете,то и ръководството на тела май не четете:D
Ами четете,то и ръководството на тела май не четете:D
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Оказа се,че за времето което показва на началния тапет се изисква връзка с интернет,а така ще дърпа парички:( Няма ли друг вариант,ако не знаете ли какъв трафик тегли да не на края на месеца да имам сметка 100 лв.А и също този блутут защо като се свържа с друг телефон и като натисна да приемам песента и ми изписжа че имам някакъв проблем и ми излиза горе ж ляво триъгълниче с удивителна в него:S Моля ви ако знаете нещо помогнете!!!
Имаш ли инсталиран софт за обмяна на файлове през BT?
Относно интернета - нали не очакваш смартфон да може да се ползва нормално без постоянна връзка към интернет? Активирай си услуга с включен трафик или най - добре неограничен по количество пакет и си ползвай смарта пълноценно и качествено навсякъде.
Относно интернета - нали не очакваш смартфон да може да се ползва нормално без постоянна връзка към интернет? Активирай си услуга с включен трафик или най - добре неограничен по количество пакет и си ползвай смарта пълноценно и качествено навсякъде.
-
Ами да ти кажа нищо не съм инсталирал! Вчера го взех и...А тоя софт от къде мога да го инсталирам?
-
Ако можеше да се срещна с някой,който може да ми обясни по-подробно тия работи и да ми инсталира туй-онуй:)
Тарифата ми е 2 бири на час, пържени картофки, шопска салата и десерт по избор (зависи от заведението). (beer) :D
-
Нямаш проблеми;) Стига да си от варна:D