HD7
Re: HTC HD7
Та и аз да споделя някои впечатления.Само едно (woo). Телефонът е страхотен интерфейсът е подреден и лесен за разбиране всичко е пред погледа ти и не е претрупано. Перфектен за филми, само че говорителчето ми се вижда слабо.С антената няма проблеми засега (от време на време пада с 1 чертичка обхвата като размахвам и търся дед зони. Само да попитам... откъде да си взема кракнати приложения много ми харесват някои игри и направо ше лудна... а ГПС програми от къде да изтегля? (blush)
Аз вече почти 2 месеца ползвам телефона и също потвърждавам - проблеми с обхвата нямам. За филми и клипове (например от youtube) е наистина супер, звукът обаче е слаб. Кракнати приложения за сега (предпобагам и завбъдеще) няма да намериш, тъй като всичко минава през Zune и нямаш директен контрол над програмите, както при Symbian например. Тази операционна система се контролира изключително строго от Microsoft. Но пък спокойно можеш да си регистрираш една кредитна карта в Zune и да си купиш игрите или програмите, които харесваш, а хубавото е, че преди да ги купиш можеш да ги изпробваш, като си изтеглиш демо. Общо взето тези, които се струват в момента не са повече от 9-10 и струват по 2-3 евро всяка. Има и доста интересни безплатни неща. За GSP-програма - за жалост все още липсва читава такава. Иначе вградените Bing Maps вършат добра работа за позициониране и намиране на адреси, обаче инфото за България е твърде оскъдно.
Исках до попитам още - ако има хора, ползвали телефона по-дълго, да кажат как е стабилността на операционната система при тях. При мен за 2 месеца успя веднъж да блокира напълно и трябваше да махам батерията. Иначе на седмица примерно веднъж или два пъти се случва да се прецака Marketplace, HTC Hub или Xbox Live, просто не се отварят и се налага рестарт на телефона.
http://www.1800pocketpc.com/2010/11/26/windows-phone-7-jailbreak-download-everyone-can-sideload-apps.html-отключване на телефона http://www.careace.net/2010/11/18/enable-mass-storage-wp7-device/-това е да презкочиш зуна и да го виждаш като флашка на компа http://www.1800pocketpc.com/2010/12/19/touchxplorer-file-explorer-for-windows-phone-7-jailbroken-devices.html-а това е след като е отключен телефона да си сложиш експлоер на телефона
Ти тей си мислиш.Според теб защо цената на хд2 не пада? Този телефон е велик и може да работи с най- малко 3 ос. Той за хтц е като н95 за нокиа. :|
Hапротив, цената на HD2 падна, но не с много и след известно време. По-принцип цените на HTC падат бавно, все пак това са телефони от най-висок клас. Аз лично се отказах от HD7 и го размених за Desire HD. Просто не можах да издържа глупостите на Windows Phone 7. А за Desire HD - мога само да препоръчвам.
-
- Регистриран: 11 сеп 2010, 10:38
Здравейте. Притежател съм на HTC DESIRE HD от месец.
Моят телефон също има безумици и напълно кретенски неща в изработката си. НАПРИМЕР ЗВУКА!! Аз съм студент по "Тонрежисура" и "Музикален редактор" и мога да ви кажа, че звука е КАТАСТРОФА! Тих, глух, плосък, от едно невзрачно говорителче отзад на панела. Изключително тих, без никакъв тембър.
Често се случва в гр. като София, задари шума да не мога да чуя позвъняванията, заради безумието на инженерите по звука в HTC. През слушалки положението се подобрява значително, но отново звука за мен е незадоволителен! Батерията е слаба, след 7 часа пада и е пред изключване, но вие това си го знаете. HD video - не помисляйте, не върви!
Направете един тест, както в "PocketNow" са показали - запушете говорителчето с показалец и ще разберете колко много един такъв скъп смарт (за 1200 лв.) е зависим звуково от една 4 мм. дупчица. - Просто звука спира да се чува!!
За ентусиастите на HTC HD7 ще им кажа, че "стерео" говорителчетата не са НИКАКВО СТЕРЕО, а обикновени МONO говорители, 2 на брой. И понеже са 2 - HTC ни лъжат, че това било стерео звук.. Не е стерео, просто поредната маркетингова измама! Oт Pocketnow.com дискутират тази измама и предупреждават в техните ревюта.
В един момент си мислех дали не е по-добре да сменя моят Desire HD за HD7, но сега виждам, че положението там е дори още по-лошо.
Като заключение трябва да кажа, че хората много добре трябва да си направят сметката какъв смарт да си вземат и за какво ще го ползват - защото идеален не съществува. Desire HD е голямо звуково разочарование за мен, като тонрежисьор, но ще продължа да си го ползвам, защото HTC SURROUND не се внася в България (предназначен е само за хамериканския пазар).
Внимавайте за какво ще си дадете парите.
Моят телефон също има безумици и напълно кретенски неща в изработката си. НАПРИМЕР ЗВУКА!! Аз съм студент по "Тонрежисура" и "Музикален редактор" и мога да ви кажа, че звука е КАТАСТРОФА! Тих, глух, плосък, от едно невзрачно говорителче отзад на панела. Изключително тих, без никакъв тембър.
Често се случва в гр. като София, задари шума да не мога да чуя позвъняванията, заради безумието на инженерите по звука в HTC. През слушалки положението се подобрява значително, но отново звука за мен е незадоволителен! Батерията е слаба, след 7 часа пада и е пред изключване, но вие това си го знаете. HD video - не помисляйте, не върви!
Направете един тест, както в "PocketNow" са показали - запушете говорителчето с показалец и ще разберете колко много един такъв скъп смарт (за 1200 лв.) е зависим звуково от една 4 мм. дупчица. - Просто звука спира да се чува!!
За ентусиастите на HTC HD7 ще им кажа, че "стерео" говорителчетата не са НИКАКВО СТЕРЕО, а обикновени МONO говорители, 2 на брой. И понеже са 2 - HTC ни лъжат, че това било стерео звук.. Не е стерео, просто поредната маркетингова измама! Oт Pocketnow.com дискутират тази измама и предупреждават в техните ревюта.
В един момент си мислех дали не е по-добре да сменя моят Desire HD за HD7, но сега виждам, че положението там е дори още по-лошо.
Като заключение трябва да кажа, че хората много добре трябва да си направят сметката какъв смарт да си вземат и за какво ще го ползват - защото идеален не съществува. Desire HD е голямо звуково разочарование за мен, като тонрежисьор, но ще продължа да си го ползвам, защото HTC SURROUND не се внася в България (предназначен е само за хамериканския пазар).
Внимавайте за какво ще си дадете парите.
Понеже имам впечатления от двата телефона, напълно подкрепям предния коментар. Ще добавя само, че звукът на Desire HD е с една идея по-силен, на не и по-качествен. Друг е въпросът, че Windows Phone 7 не позволява финни настройки на звука, просто имате едно Master Volume и нищо друго. Докато при Android човек може да се настрои различни нива на звука например при звънене, аларма, sms и т.н.
Nakupilili ste telefoni za po1000 LV a nqmat 40 LV za x-mini. A dori horata s malko pove4e vuobrajenie 6te so napravqt vun6na s ppo eftini materiali ot technomarket I pro4ie. I da as usetih kak pada obhvata. No po 4esto se slu4va silata NA antenata NA wi-fi -a da padne.
A I za horata Koito im e malko 1200 mAh bateriq ima takava 3900 mah za 100 $ Google it!!!