GM360 Viewty Snap

Динко Господинов
Регистриран: 13 мар 2007, 17:53

LG GM360 Viewty Snap

Мнение от Динко Господинов » 22 юни 2010, 13:54

От вчера съм собственик на този телефон и първите ми впечатления са доста приятни.Батерията е доста издържлива макар и на първо зареждане и при положение ,че пътувах.Дисплея реагира добре на допира,цветовете са ярки и живи .На слънце не е добре видим.WIFI няма макар по всички сайтове да пише ,че има но подържа EDGE.Звука е силен и ясен.Вградения браузър е пълен боклук но Mini Opera спасява положението.Камерата прави отлични снимки ,за видеото още не съм го тествал.Връката лежи удобно но оставя много пръстови отпечатаци по корпуса.Силата на сигнала по време на пътуването беше добра -с покритието на Глобул.Места където със Samsung L700 неможех да говоря с този телефон такъв проблем нямах.

duhamel
Регистриран: 31 юли 2010, 19:24

Re: LG GM360 Viewty Snap

Мнение от duhamel » 01 авг 2010, 16:01

Абе аз да попитам еащта батерия колко време държи,че при мен всеки ден трябва да се зарежда при усложие че не го използвам почти .

EMPORIOARMANIBG
Регистриран: 17 дек 2010, 22:46

Re: LG GM360 Viewty Snap

Мнение от EMPORIOARMANIBG » 07 яну 2011, 21:35

Така да опровергая малко слухове затози телефон,тъй като за коледа си го взех.
>Има WiFi и 2GB памет:Това е грешно.Това GM360.WiFi версията е GM360i и е пусната само в определена държава мисля,под друго име.Иначе са еднакви.
>Тъчксрийна е лош,защото е резистивен: Самият аз останах учуден от тъчксрийна.Страхотен е,за няколко дни ще се влюбите в тъча.Достатъчно чувствителен е.Страхотен е,не виждам къде му е проблемът.В ревюто на някои други сайтове пише че бил с лош тъч.Е,това не е така...
>Дукоментния разглеждач не работи с презентации: Всъщност работи с презентации.Няма проблеми с тях.
>Като няма 3G,WIFI,GPS значи е боклук: Не позлвам 3G,никога не ми се е налаглод а ползвам другите две неща.Не ми трябват.Предпочтам да пестя от тях.Въпрос на избор...
>Няма светкавица:Има.GM360i няма.

Телефона има страхотен дизайн и 5MP Camera страхотна е сякаш със цифровия...сериозно мн. е добра,със светкавица е,автофокус,стаблизатор...страхотен.Красив високоперсионализираш се интефейс,ducoment viewer,карта с памет до 16GB...идеален телефон.

Отговори