Desire HD
Re: HTC Desire HD
а да си се замислял, че на уиджита ти показва какво ти предстои утре, а като кликнеш на датата ти показва какво имаш за днес...
[Quote]а да си се замислял, че на уиджита ти показва какво ти предстои утре, а като кликнеш на датата ти показва какво имаш за днес... [/Quote]
Да, прав си - така показва. Има ли настройка да показва днес?
Благодаря ти за пояснението.(beer)
Да, прав си - така показва. Има ли настройка да показва днес?
Благодаря ти за пояснението.(beer)
Аз проблема съм го решил като задавам по-късен час на събитието. Например ако ме подсеща за рожден ден задавам 20 часа. И така го гледам цял ден. Ако си има фиксиран час си показва съобщението до този час.
@ogimag,
Благодаря за съвета.
Разтърсих се в Маркета и намерих един добър уиджет - smooth calendar.
Благодаря все пак на двамата колеги, които се включиха.
(yes)(beer)
Благодаря за съвета.
Разтърсих се в Маркета и намерих един добър уиджет - smooth calendar.
Благодаря все пак на двамата колеги, които се включиха.
(yes)(beer)
Здравейте имам един въпрос телефонът дава ли проблеми бъгове и тем подобни защото много си го харесах но все още се чудя дали си струва 1000 лв за него :) и ако мога да попитам има ли значение от каде си го копувам смисъл от глобул или от мобиле булгария магазините ??? :(
-
- Регистриран: 14 яну 2011, 06:52
kolegi 1-2 vupros4eta ako moje samo , normalno li e betriqta da ne moje da mi izdurji pove4e ot 24 4asa pri polojenie 4e telefona mi e na 3-4 dni i da ne moga da sloja melodiq po svoi izbor za sms ami trqbva da se ograni4avam s onezi koito sa dadeni v lista? ... blagodarq predvaritelno (beer)(beer)(beer)(beer):)
-
- Регистриран: 22 фев 2007, 15:56
Когато си взех моя телефон звука беше доста тих, но още същия ден инсталирах ъпдейта и се оправи. Други бъгове или проблеми не съм имала. А дали си струва 1000 лева не знам. То е до приоритетите на човека. Моя приятелка би дала 2000 лева за бебешка количка :D
За мелодии на СМС в маркета има една програма, която на мен много ми харесва.Казва се Funny SMS Tones и има много звуци.
За мелодии на СМС в маркета има една програма, която на мен много ми харесва.Казва се Funny SMS Tones и има много звуци.
Защо не четеш правилата,където е записано за писането на кирилица??? Батерията зависи от това как се позлва,а мелодии за СМС може да поставиш колкото си искаш:) Но как .......... елементарно,но ........ не харесвам шльоковицата ....... :)
[Quote]ако мога да попитам има ли значение от каде си го копувам смисъл от глобул или от мобиле булгария магазините ???[/Quote]
Ето отговор на въпроса ти:
http://goo.gl/D4NhR
Ето отговор на въпроса ти:
http://goo.gl/D4NhR
-
- Регистриран: 17 дек 2010, 12:13
А някой да знае за htc thunderbolt ???? Нещо подобно за в България ще има ли ??? Иска ми се и камера за видео разговор, защото често провеждам такива :) ????