Wildfire
Re: HTC Wildfire
А ако нямаш включен пакет. значи ли че непрекъснато ще иска да се свързва с интернет, тази функция не може ли да се изключи?
Дали имаш или нямаш пакет е без значение, телефона ще си търси нет. От теб зависи дали ще му пуснеш и ако го направиш, откъде ще вземе този нет. На HTC Wildfire WiFi има приоритет и когато е наличен не се свързва през оператора. За предпочитане е обаче ръчно да изключваш интернета през оператор, ако нямаш достатъчно голям пакет за трафик.
-
- Регистриран: 09 юни 2007, 03:32
menu/settings/wireless & networks/mobile network махаш отметката и интернета през оператора ти е спрян и може да ползваш интернет през wi-fi
Благодаря ви за отговорите.
А какво значи това, че няма WAP?
А какво значи това, че няма WAP?
На прост език значи, че няма да можеш да влизаш в интернет без WiFi и да ти отчита времето, за което си в Интернет и него да таксува доставчика, с бавна скорост, а ако няма наличен WiFi ще можеш да влизаш в Интернет само през EDGE/GPRS с бърза скорост и ще ти отчита трафика на изтеглени Mb, независимо дали си онлайн 2 часа или 2 минути. :)
Т.е WAP не - е на добре :D
Т.е WAP не - е на добре :D
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Батерията ми се държи доста добре и ме е страх ако ъпдейтна софта на 2.2 дали няма да започне да ми дърпа ток:( Вие какво ще кажете?
Това е най-смотания телефон който изобщо някога е бил създаван! Смотана камера, отвратително меню и резолюция, каквото и да пипнеш в него - си прави каквото иска. Товари с интернет без да знаеш, не можеш да извършиш елементарна операция без да натиснеш поне 20 подменюта. Включва си сам каквото си иска и когато си иска. Отврат! Въобще - не се сещам дори едно нещо което да е в плюс на тоя псевдо-телефон и тая псевдо-марка! (angry)(no)(no)(no)
-
- Регистриран: 09 авг 2010, 17:21
Напротив телефончето е страхотно!!! А ти като не можеш да работиш с тъч скрийн защо се буташ между шамарите и оплюваш толкова добър телефон???
Вземи попрочети малко по андроид форумите и няма да прави каквото си иска.8)
[Quote]Товари с интернет без да знаеш, не можеш да извършиш елементарна операция без да натиснеш поне 20 подменюта. Включва си сам каквото си иска и когато си иска.[/Quote]
Това дори аз, който съм работил 3-4 часа с Андроид, знам как да го предотвратя и оптимизирам.
Вярно, не те води стъпка по стъпка като бебе с "искаш ли?" или "не искаш ли?", но пък имаш възможности. Стига да ти се занимава.
Вкусове всякакви.
Това дори аз, който съм работил 3-4 часа с Андроид, знам как да го предотвратя и оптимизирам.
Вярно, не те води стъпка по стъпка като бебе с "искаш ли?" или "не искаш ли?", но пък имаш възможности. Стига да ти се занимава.
Вкусове всякакви.