Desire Z
Re: HTC Desire Z
Лично на мен това ми е един от най-симпатичните смартфоуни на пазара у нас, но уви на не особено симпатична цена :|
Имам го от два дни и мога да кажа, че абсолютно си заслужава!По отношение на механизма на клавиатурата - здрав е и не увисва каото в клипчето от форума. Моят - като го обърна с екрана надолу образува съвсем малък луфт.
А навигацията как е??? На къкъв принцип е?? Как работи?
Навигацията е ОК .Има фабрична , която представлява Руут 66 , който е интегриран в Сенс като уиджет и предлага пълноценна навигация , можеш да си сваляш безплатни карти за целия свят , но самата навигация е платена и картата , поне за България е доста бедна в сравнение с Гармин,например .Иначе самият интерфейс е мног пипнат и , ако някога сложат по -подробна карта ще е удоволствие да се ползува той .Също фабрично са сложени и Гугъл карти - тях си ги знаеш .Аз ,обаче съм най-доволен от Сиджик , който го има по форумите , инсталира се супер лесно и картите му са достатъчно подробни ,има всички екстри : гласова навигация на български , пои , спийдкамери , времето ...
По отнтошение на ГПС -а , закачва се за сателитите , дори на закрито и то много бързо , точен е и въобще е много читав .Ако се чудиш - зет е много добра машинка , има си всичко и ,мое мнение - няма да съжаляваш ,ако си го вземеш.Вярно - не е топмоделът на ХТЦ , но за мен е топмоделът под прикритие ;);):D
По отнтошение на ГПС -а , закачва се за сателитите , дори на закрито и то много бързо , точен е и въобще е много читав .Ако се чудиш - зет е много добра машинка , има си всичко и ,мое мнение - няма да съжаляваш ,ако си го вземеш.Вярно - не е топмоделът на ХТЦ , но за мен е топмоделът под прикритие ;);):D
Мерси много за подробното обяснение, много ми помогна. : ))) :);)
-
- Регистриран: 03 ное 2004, 17:05
Здравейте,
Искам да си купя това лято от САЩ HTC G2 на който европейския вариант е HTC Desire Z. Искам да знам дали ще имам проблеми с 3g мрежата в България тъй като там мрежата на T-mobile e 4g. Двата телефона са на 99% еднакви, само че за HTC G2 има по-добри предложения като цена и на мен по ми харесва на външен вид :).
Благодаря предварително за отговорите.
Искам да си купя това лято от САЩ HTC G2 на който европейския вариант е HTC Desire Z. Искам да знам дали ще имам проблеми с 3g мрежата в България тъй като там мрежата на T-mobile e 4g. Двата телефона са на 99% еднакви, само че за HTC G2 има по-добри предложения като цена и на мен по ми харесва на външен вид :).
Благодаря предварително за отговорите.
С 3G мрежата - UMTS-то не; с 3,5G вече няма да е съвместим.
-
- Регистриран: 03 ное 2004, 17:05
Ако може малко повече информация, защото четох някакви неща, че работи с на AT&T мрежата обаче неможеш да ползваш 3G-то и също че честотата за 3g-то е 1900 2100, извинявам се ако нещо несъм разбрал като хората. Но не ми се иска да имам проблеми точно с това :) и какво е това за 3.5g? Благодаря
[Quote] и какво е това за 3.5g?[/Quote]
Предлагам ти да си изясниш понятията.
Според gsmaena hspa работи на 850/1900MHz - американска версия и за европа на 900/2100MHz http://goo.gl/NSsp3 Да разбираме, че купен от usa не би трябвало да работи в Европа.
Според сайта на t-mobile umts-то е в двубандов режим на 1700/[B]2100[/B]MHz - частично съвместимо с европейското.
[Quote]Band (frequency):
850 MHz;900 MHz;1800 MHz;1900 MHz;UMTS: Band IV (1700/2100)[/Quote]
http://goo.gl/TBpQY
Предлагам ти да си изясниш понятията.
Според gsmaena hspa работи на 850/1900MHz - американска версия и за европа на 900/2100MHz http://goo.gl/NSsp3 Да разбираме, че купен от usa не би трябвало да работи в Европа.
Според сайта на t-mobile umts-то е в двубандов режим на 1700/[B]2100[/B]MHz - частично съвместимо с европейското.
[Quote]Band (frequency):
850 MHz;900 MHz;1800 MHz;1900 MHz;UMTS: Band IV (1700/2100)[/Quote]
http://goo.gl/TBpQY
Интересно какво става с ъпдейта .Имам познат с ХД 2 , който вече го получи , а при мен все още не идва ... Някой знае ли нещо по въпроса ?