Incredible S
Re: HTC Incredible S
Разбира све,че има радио:) Kъдето и да потърсиш спецификации е написано - например в :)
-
- Регистриран: 12 дек 2010, 22:18
Това кога идва в България?
Той е дошъл отдавна :)
Момчета да ви питам кой е най-добрия htc телефон в момента ?
Няма ли притежатели на този телефон? Да споделят впечатления и мнения.
Аз го имам,просто нямам думи,много съм доволен(yes)
-
- Регистриран: 23 юли 2011, 14:59
Никаква разлика с DHD и предполагам със същата скапана батерия но пък на дизайн и чувствителност на екрана те са едни от най добрите...
Какви са тези абсурдни цени втора ръка :D:D:D:D Искам само да отидете да видите при HTC Sensation (втора ръка),че го има на същата цена с Инкредибъл С :D:D:D Тук нещо не е наред :X:(
-
- Регистриран: 01 сеп 2011, 20:00
Най-добрият хардуерно е Sensation, но на мен повече ми харесва Desire HD откъм дизайн, пък и не ми трябва двуядрен процесор, този ми върши прекрасна работа, нищо повече не мога да искам от смартфон.
В крайна сметка ти си решаваш, но аз бих ти препоръчал един от двата
В крайна сметка ти си решаваш, но аз бих ти препоръчал един от двата
Едно питане и от мен. ;)
Този телефон след като се продава с Андроид версия 2.2, значи ли че може да се ъпдейтне до най-актуалната в момента? И има ли телефона български език, тъй като други марки и модели с Андроид са изцяло на български?
Благодаря.
Този телефон след като се продава с Андроид версия 2.2, значи ли че може да се ъпдейтне до най-актуалната в момента? И има ли телефона български език, тъй като други марки и модели с Андроид са изцяло на български?
Благодаря.