Torch 9800
Re: BlackBerry Torch 9800
Може ли да помоля някой който наистина е запознат с BB и други подобни да ми пише на [email protected] и разбира се който има време и желание да ми помогне. Искам да си взема телефон с неограничен интернет не съм си избрал и към кой оператор още. Сега съм на М-тел, но ако някой от другите оператори има по-добра оферта, много ясно че от тях ще си взема.
Главно за и-мейли ми трябва и разбира се глезотийките фейсбук и туитър. Не съм наясно още BB ли да е или някакъв друг абе много съм бос, а нямам много време да се ровя по форуми. Ако някой има желание и се свърже с мен ще съм му много благодарен и разбира се има (beer) от мен ;)
Главно за и-мейли ми трябва и разбира се глезотийките фейсбук и туитър. Не съм наясно още BB ли да е или някакъв друг абе много съм бос, а нямам много време да се ровя по форуми. Ако някой има желание и се свърже с мен ще съм му много благодарен и разбира се има (beer) от мен ;)
Някои реално да го ползва, за да сподели колко издържа батерията? Обмислям BB за служебен тъй като ми е необходимо нещо със добра батерия което да издържа 2 дни на по 2ч разговори и проверка на около 30 писма в електронна поща. Като се замисля май по - добрия вариант е 9780 BOLD заради този дисплей Torch надали ще успее да издържи 2 дни.
издържа точно 2 дена с разговори, мейли, интернет, фейбук и т.н. , батерияте е много добра за смартфон. имах болд 9000 и неговата батерия беше по-зле от тази на торча.
Браво пич, харесва ми когато отговаря някой който наистина има такъв телефон, а не изказва хипотези!
Отличен въпрос, за някой е много важно !
Телефона много ми харесва почти във всяко отношение. Единственото което ме замисли е кофти камерата, това е в общи линии. Клавиатурата е страхотна, работи доста добре, от това което успях да видя за няколко часа, майла е убийствено актуализиран, чудесен е за нуждите ми. На който не му харесва да се насочи към I-phone, там от мултимедия да умреш. Обаче бих изчакал за втората версия на модела (Blackberry Torch 2). Дано сложат HD video rec, че това му е голям "кусур".
Може ли ББ да работи с абонаментен план, който да не е предназначен специално за ББ, новсе пак има неограничеен интернет трафик? На много места прочетох, че не може, но не мога да разбера защо.
Откъде ги копира тези глупости бе момче?
Клавиатурата е супер зле, сравнена с 9000 и 9700, ФАКТ!
Камерата прави велики снимки, видеото също е на ниво! За съжаление аз все още си предпочитам 9700, чакам новия с тъч...
Оплюл си най-големите достойнства на апарата без да си го пипал.
Клавиатурата е супер зле, сравнена с 9000 и 9700, ФАКТ!
Камерата прави велики снимки, видеото също е на ниво! За съжаление аз все още си предпочитам 9700, чакам новия с тъч...
Оплюл си най-големите достойнства на апарата без да си го пипал.
тел. ми харесва много. но го няма никъде по магазините на тел. оператори а ми се иска да го по държа във ръката си,да го почуствам. ползвам SE и никога не съм ползвал BB. не знам дали се работи лесно. BB не върви сигурно със BG меню. двоумя се м/у него и новия SE Xpreia pro но ще видя на каква цена ще излезе.
Работил съм с повечето блекбери устройства.
За торч специално имам следните впечатления:
-няма някакви фрапантни бъгове и недостатъци
-качествена сглобка - слайда работи добре след доста време, клавиатурата е стабилна и копчетата не се разместват и разхлабват.
-екрана е ок нищо велико, просто работи добре. 3.2'' е и това се забелязва при браузване например
-клавиатурата е по-зле от тази на болд 9000(най-добрата клавиатура за блекбери , с която съм работил)
-като цяло това е един сносен опит на рим да правят тъч скрий телефони, но ако трябва да съм честен не бих си взел тъч скрийн бери. Просто за момента силата им е в болд серията. За тъч скрийн има къде къде по-евтини алтернативи и то не по-лоши.
За торч специално имам следните впечатления:
-няма някакви фрапантни бъгове и недостатъци
-качествена сглобка - слайда работи добре след доста време, клавиатурата е стабилна и копчетата не се разместват и разхлабват.
-екрана е ок нищо велико, просто работи добре. 3.2'' е и това се забелязва при браузване например
-клавиатурата е по-зле от тази на болд 9000(най-добрата клавиатура за блекбери , с която съм работил)
-като цяло това е един сносен опит на рим да правят тъч скрий телефони, но ако трябва да съм честен не бих си взел тъч скрийн бери. Просто за момента силата им е в болд серията. За тъч скрийн има къде къде по-евтини алтернативи и то не по-лоши.