Desire
Re: Desire vs Legend vs Wave
Ами тогава какъв е дисплея на Дизайър ,според Мобайл България е Амолед.И как е батерията,аз винаги имам ужасния късмет да попадам на телефони с много лоши батерии,и колкото и ревюта да чета все си попадам на слаби батерии ? И съм запознат с това че Самсунг S8500 е с по-малък дисплей,това не ме интересува особено , просто съм фен на браузването и на телефоните с хубав интерфейс
първите партиди бяха с amoled от samsung, който е зле в сравнение съе super amoled. след това заради недостиг на панели htc преминаха към super lcd.
Мерси за инфото!И кой е по добър според вас Дизайър със SLCD,Уейв със SAMOLED или Легендата,наистина много искам да си купя телефон със хубав дисплей.Съжалявам за многото въпроси но този път реших да се допитам до хора които ползват такъв телефон за да ми помогнат ако могат.И все пак последно въпросче :) TFT или SLCD кои според вас е по добър на директна слънчева светлина?
Wave e с мноооого хубав дисплей и прави супер видео в HD, обаче от към приложения може да не е толкова богат. Legend е с ниска резолюция на дисплея и някои приложения от Android Market въобще няма да искат да тръгнат на него, там май само дизайна е хубав. Аз имам от 1вите Desire дисплея е ок но не и като при Wave. Клиповете в HD са с по лошо качество от колкото на Wave, но при НТСто поне имам всякакви приложения от Market-a или от други места ;)
P.S. Говоря за Wave S8500 :)
P.S. Говоря за Wave S8500 :)
-
- Регистриран: 08 ное 2009, 23:37
Desire има AMOLED , лично моят е такъв . И само бих искал да кажа че в сравнение със SLCD , цветовете и контраста на картината при AMOLED екрана са ДОСТА по-добри ..
-
- Регистриран: 05 май 2010, 10:29
Някой може ли да препоръча хубави слушалки за Дизайъра, щото тея от комплекта се прецакаха... ?
Ако си от София мога да ти кажа къде да отидеш да си купиш наистина качествени тапи. Но те са без микрофон. На 5-те кьошета има музикален магазин за професионални инструменти и всякакви такива. Марката не мога да ти я кажа но са немски. Преди време си взех за MP3-player и вадят невероятен звук. Успех. :)
-
- Регистриран: 05 май 2010, 10:29
Не съм от София, от Русе съм. Но вече си намерих оригинални слушалки за 24 лв. Мерси все пак :).
black or we
колебая се между белия и тъмния, някой може ли да даде съвет...
Re: black or we
и това А8181 какво означава...?