Desire HD
Re: HTC Desire HD
Здравейте колеги от известно време имам проблем с мемори картата на Дизайър ХД, ту я чете ту не. Правих няколко пъти формат и пак си остава проблема. Даже инсталирах наново РУУ и пак не я чете. Доколкото си спомням проблема се получи, след като направих ресет. Руутвах го и пак си остава проблема. Да има някой запознат с този проблем ?
Днес си купих А-Дата карта 8ГБ от Ми Компютър сложих я и веднага я прочете. След малко исках да направя снимки и ми изкара грешка. Сега я вкарах в компютъра искаше формат, форматирах я сложих и някой неща, но телефона пак не я чете :С
Днес си купих А-Дата карта 8ГБ от Ми Компютър сложих я и веднага я прочете. След малко исках да направя снимки и ми изкара грешка. Сега я вкарах в компютъра искаше формат, форматирах я сложих и някой неща, но телефона пак не я чете :С
Изчакай. Но и парите ще бъдат повече.
HTC Desire HD или Nokia N8
Здравейте!
Моля за съвети и мнения.
Двоумя се между HTC Desire HD и Nokia N8. Какво мислите? Искам смартфон, който да върви бързо и гладко, с минимални забивания. Искам да има широк набор от наистина полезни апликации. Камерата е много важна. HDMI изходът на Nokia-та и камерата като цяло ме спечелва засега. Но все пак исках да попитам за експертно мнение:)
Благодаря предварително!
Моля за съвети и мнения.
Двоумя се между HTC Desire HD и Nokia N8. Какво мислите? Искам смартфон, който да върви бързо и гладко, с минимални забивания. Искам да има широк набор от наистина полезни апликации. Камерата е много важна. HDMI изходът на Nokia-та и камерата като цяло ме спечелва засега. Но все пак исках да попитам за експертно мнение:)
Благодаря предварително!
-
- Регистриран: 04 окт 2008, 17:49
Re: HTC Desire HD или Nokia N8
Колеги двуомя се между DHD,Desire s и Htc incredible освен предна камера за видео разговори не намирам големи разлики дайте съвет :S
[Quote]Колеги двуомя се между DHD,Desire s и Htc incredible освен предна камера за видео разговори не намирам големи разлики дайте съвет :S [/Quote]
Здравей колега,
Разликата е в размера на досплея и в добавянето на предна камера.
Аз съм с DHD и съм доволен.
Ако ти се чака до средата-края на годината: вземи си Sensation, той е следващия топ телефон на HTC от ранга на DHD.
Ако не ти се чака - разгледай ги, пипни ги и виж кой ще ти пасне най-много. Ако ти трябва малко по-голям дисплей - DHD.
Поздрави.(yes)
Здравей колега,
Разликата е в размера на досплея и в добавянето на предна камера.
Аз съм с DHD и съм доволен.
Ако ти се чака до средата-края на годината: вземи си Sensation, той е следващия топ телефон на HTC от ранга на DHD.
Ако не ти се чака - разгледай ги, пипни ги и виж кой ще ти пасне най-много. Ако ти трябва малко по-голям дисплей - DHD.
Поздрави.(yes)
[Quote]Здравейте колеги от известно време имам проблем с мемори картата на Дизайър ХД, ту я чете ту не. Правих няколко пъти формат и пак си остава проблема.[/Quote]
А пробва ли да форматираш флаш-картата чрез телефона, а не с компютъра?
Поздрави.(yes)
А пробва ли да форматираш флаш-картата чрез телефона, а не с компютъра?
Поздрави.(yes)
Ако искаш да ти върви бързо не взимай Нокията-само ще си дадеш парите..Земи си DHD много по-добре.Имах Нокия,седях 6 месеца с нея не издържах продадох я и си купих htc desire.Нокията нито приложения,нито операционна система,нито дисплей нищо не е като хората.Влизаш в менюто чакаш половин час,то пак земе ,че забие телефона,не иска да се рестартира и започва вадене на батерии и капаци :D.В ОВИ Маркета нищо свястно няма да си изтеглиш само някакви тъпи приложения.Докато DHD e от всичко по много има и си върви като хората.И на приложения интересни, и полезни да се нарадваш и на персонализация и на всичко (yes);)
Поздрави !
Поздрави !
Няма как не я разпознава в телефона, все едно няма нищо, а картата на други телефони се чете!
Систем ъпдейт до 2,3
http://www.megaupload.com/?d=11ZU8SSP
http://www.megaupload.com/?d=11ZU8SSP
-
- Регистриран: 06 авг 2004, 21:15
wifi работи ли коректно?...гледам в xda се оплакват от проблеми...