EVO 3D
Re: HTC EVO 3D
Писането на кирилица е задължително!
mod edit: vladovn
mod edit: vladovn
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3727491
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
Qualcomm MSM8660 dual core 1.2ghz
540 x 960 3d display
2gb ram
3d camera (dve 5mp)
jaka e kombiniran hdmi i microUSB
1730mah bateriq
nqkoi znae li koga 6te izleze v evropa,ili ako e samo amerikanski kakuv 6te e zliqt mu evropeiski brat ? xD
540 x 960 3d display
2gb ram
3d camera (dve 5mp)
jaka e kombiniran hdmi i microUSB
1730mah bateriq
nqkoi znae li koga 6te izleze v evropa,ili ako e samo amerikanski kakuv 6te e zliqt mu evropeiski brat ? xD
-
http://www.youtube.com/watch?v=NYB2JK7s8rI (beer)
-
този е американски,и вече го има в US сайта на HTC ,наистина ли ще излиза за европа,или ще има някой който да го замести за тука? имам и друг въпрос,с desire hd съм и не съм имал проблеми с него,смених си мемори картата,и картите ми изчезнаха,изтеглих ги,изтеглих на бг,и ме локализира като го пусна,само че не се движа.след това започна да ми казва че съм бил в един от градовете през които съм минал и там си останах на гпс-а.така че или си седя в някой град,или ми показва къде съм но гпс не ми показва че се движа,рефрешвам,блабла всички работи които са го оправяли ако понякога е забивал,но не...някой може ли да ми помогне? :|
На 12.04 /вторник/ ще има обявяване на нови модели на HTC ,като се очаква и възможност за 3D модел за Европа да бъде показан:) Ще видим :)
(woo) ot kade moga da razbera za tova izlojenie na htc za evropa iskam da razbera neshto poveche za tozi telefon
Общо взето нищо не се знае,за сега и ще трябва да изчакаме да мине това изложение.Телефона е уникален и дано го пуснат на пазара по-скоро.Мисля,че това е върха на телефоните и скоро няма да бъде прескочен.
Прочети правилата на форума:Писането на кирилица е задължително !
Вчера уж се очакваше да представят европейската версия на HTC EVO 3D, обаче показаха някакви други модели.До кога ще го чакаме тоя телефон? (angry)