Sensation
Re: HTC Sensation
ееееее _ х мама му, ще трябва да си шъткам DHD-то. Писна ми се набутвам с нови телефони но на тоя не мога му устоя:)
Защо не слагат повечко вътрешна памет, може би това ще ме отблъсне от ХТЦ-то, за сметка на СГС2
Струва пари, пък HTC могат да си ги спестят. Всеки цент е важен, когато става въпрос за партиди от по +10 млн. Производителите на RAM също са недоволни, щото наложилата се тенденция ги оставя с пълни складове продукция и без средства. Един таблет/смартфон е с 512MB LP DDR2, докато средна ръка лаптоп е с 6x512MB=3GB DDR3 RAM. EVO 3D е с 1GB RAM и вероятно доста по-скъп от Sensation.
пф... тоз пък.. предните им камери им били VGA.. колко видеоразговора провеждаш на ден, че ПРЕДНАТА камера да има значение..? HSDPA връзката.. КОЯ мрежа в БЪЛГАРИЯ поддържа 21 Mbps? НИКОЯ!! Затова вземайте си кирливото галакси с 2, аз пък щот съм прост ще си купя Sensation.. радвайте се на вътрешната си памет от 16 или 32 гб.. не е нещо което една клас 6, 32GB microSD не може да запълни.. стойте си с гурливия TouchWiz 4.0, аз пък ще си правя душевна чекия всеки ден като си гледам Sense 3.0.. ако още не си видял Sense 3.0 в действие.. помоли някой твой приятел с HD2 или DHD да си свали и инсталира ROM-a от Sensation от форумите на XDA Developers.. аз като притежател на HD2 съм го тествал.. и се убедих, че софтовете със Sense винаги ще стоят на години пред конкуренцията..
Ей, EVO 3D е по-добър - да знаеш. Ще ти отидат на вятъра ч******.
А според теб кой телефон не е пръчка ... само не ми хвали нокиа и самсунг ако обичаш ;)
Явно от арабски не разбираш:D както аз от шльокавицата на zar4e.Писъл съм му,че е и глух:D никаде не съм споменал за "пръчки" особено що се отнася до HTC;)
-
- Регистриран: 07 апр 2011, 02:03
A4i , Evo 3d не се знае дали 100% ще излезе тук,пък камоли кога,не че не ми се иска но... :/
-
- Регистриран: 08 ное 2009, 23:37
Напълно съм съгласен с теб и аз ползвам SENSE UI от вече 1 година и мога да кажа ,че
[B]ТОВА Е НАЙ-БЪРЗИЯ , УДОБЕН , КРАСИВ INTERFACE ЗА СМАРФОУН ![/B]
Само заради него , не бих избрал бавния и лагавия ( ако се водиме от клиповете в Youtube) SGS II
[B]ТОВА Е НАЙ-БЪРЗИЯ , УДОБЕН , КРАСИВ INTERFACE ЗА СМАРФОУН ![/B]
Само заради него , не бих избрал бавния и лагавия ( ако се водиме от клиповете в Youtube) SGS II