Desire HD

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Re: HTC Desire HD

Мнение от Боби13 » 06 май 2011, 07:42

Просто е уникално с подобен ник да пишеш на латиница ??? Има достатъчно клавиатури ,които поддържат кирилица и се изисква само желание ,но къде ли е то ? Там където започва шльоковицата България свършва !!!

PF
Регистриран: 21 окт 2005, 22:18

Мнение от PF » 07 май 2011, 09:09

Може ли някой да ми каже къде в София бих могъл да купя батерия за телефончето?

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 08 май 2011, 12:10

Много полезна информация (yes)

val4o88
Регистриран: 25 юли 2008, 18:58

Мнение от val4o88 » 09 май 2011, 00:02

След обновяването на версията на софттуера има проблем със HTC Sense, постоянно ми дава грешка!!! При някой да се е случвало нещо подобно! ( За послендите 2-3 дни поне 5-6 грешки)

alphaleader
Регистриран: 06 авг 2004, 21:15

Мнение от alphaleader » 09 май 2011, 00:49

Направи му един factory reset...

jorjino
Регистриран: 27 фев 2008, 15:47

Мнение от jorjino » 09 май 2011, 09:36

Да, би трябвало с factory reset да се оправи.

Между другото в друг български форум съветват след смяна на версията на ОС да се направи ресет. Аз го направих и мога да кажа, че телефона стана малко по-бърз.

Искам да ви кажа моите впечатления след ъпдейта:
1. батерия - малко се е подобрила - при моето ползване вече държи около 2,5 дни;
2. осезаемо по-бързо меню, в сравнение с 2.2.1, по "мазни" (както се беше изразил един колега във форума) преминавания през менютата;
3. ако сложите тема - вече навсякъде в менюто тази тема работи - имам предвид преди с 2.2.1 се сменяше цвета на прозорчето, в което натискаш за yes/no, т.е. потвърждаваш за дадено действие, но само до 1 или 2-ро ниво на менютата, след тези първи нива - пак си оставаше зелено, както си е в оригиналната HTC тема. Не знам дали ме разбрахте, но вече с 2.3.3 винаги прозорчето за yеs/no е със същия цвят, както и темата, която си избрал.
4. ГПС-а - много по-бързо намира позицията ти, без значение дали е включен или не гпс-чипа;
5. подобрено видео заснемане - и картина, и звук. Най-вече звук - преди не записваше почти нищо.
6. да, звука на телефона е увеличен, и при разговор, и при звънене
Със сигурно съм пропуснал нещо. Като сяло съм доволен от ъпдейта.
А, и нищо не се изтри след ъпдейта - все пак е препоръчително да направите бек ъп.

Поздрави и ъпдейтвайте ако вече не сте го направили.
(yes)(yes)(yes)

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 09 май 2011, 10:53

[Quote]След обновяването на версията на софттуера има проблем със HTC Sense, постоянно ми дава грешка!!! При някой да се е случвало нещо подобно! ( За послендите 2-3 дни поне 5-6 грешки)
[/Quote] Каква точно е грешката, грешка при логване в сървъра на сенса ли? Ако е това, премахни или редактирай информацията в Accounts.

Crazy Heart
Регистриран: 21 дек 2007, 14:17

Мнение от Crazy Heart » 09 май 2011, 10:57

[Quote]Просто е уникално с подобен ник да пишеш на латиница ??? Има достатъчно клавиатури ,които поддържат кирилица и се изисква само желание ,но къде ли е то ? Там където започва шльоковицата България свършва !!!
[/Quote] Защо ника ти е на латиница, каква е тази 4-ка :P защо сайта е с име на латиница, защо интернет е на много езици WTF? Случва се, и според мен всеки трябва да прави каквото си иска :P

Боби13
Регистриран: 02 яну 2007, 21:59

Мнение от Боби13 » 09 май 2011, 11:59

Доколкото зная просто не може ника ми да е на кирилица :) Вече има сайтове,които не са на английски , а на други езици,включително и кирилица :) Нашият език има една азбука и тя е кирилица ! Ако всеки прави каквото си иска това е просто анархия :)

the_teacher
Регистриран: 06 май 2011, 05:13

Мнение от the_teacher » 11 май 2011, 04:22

mod edit: vladovn
[b]Писането на кирилица е задължително! [/b]
За писането на фонетика, не е нужно да имаш бдс клавиатура, има прости софтуерни решения, като фонетика, но всичко опира до желание. Следващите мнения на латиница ще бъдат трити.

Zdraveite!
Ne moga da povqrvam che ot nishto napravihte problem(blush), pri polojenie che az sum se izvinila predvaritelno, ne sum se napravila na odarena!
Jiveq v Angliq i pri zakupuvaneto mi na laptop, tursih dosta is London, modeli koito da imat bg fonetika na klaviaturata no taka i ne namerih, kakvi li ne bezjichni klaviaturi namerih, no ne i na bulgarski!
Ne mislq che zaradi tova si zaslujava da sprq da kontaktuvam v bg foromite, ne mislq che e i neobhodimo vuv vseki edin nov forom(tema) da natovarvam sebe si i horata vuv foroma obesnqvaiki kakva etochno prichinata da pisha na latinaca!
Prosto trqbva da si imame malko poveche doverie(bulgarite edni na drugi ;) ) i da ne izdrebnqvame tolkova, praveiki si jivota tolkova slojen!
I vse pak shte buda blagodarna ako nqkoi dostatuchno komponenten, obesni koe e ustroistvoto koeto e nai dobro v momenta na pazara?
PS: da sigorno e trudno da se kaje ( kakto vuv vsqko drugo otnoshenie neshtata sa dosta subektvni ), no sigorno ima 2.3 ustoistva koito prevuzhojdat ogromnata "masa" smartfoni i tableti???
Blagodarq predvaritelno i pozdravi na vsichki v PlOVdIV :P:D(yes)

Отговори