Dell Streak

0//n_3_R
Регистриран: 18 юли 2009, 09:18

Re: Dell Streak

Мнение от 0//n_3_R » 07 сеп 2010, 15:02

Тук го продават на 1400 а в асбиса (asbis.bg официалния вносител в бг) е 600 евро а там и гаранция и сичко си имат хората. Наистина всичко което си изисква 1 таблет освен цената.По- предпочитам аркос в прочем (цената е на 3 ката по ниска).

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 07 сеп 2010, 15:18

днес казаха, че крайната клиентска цена ще е 1200 лв. в мултирама, които са ексклузивен партньор струва 1199 лв - http://www.multirama.bg/search.php?phrase=streak

интересно vivacom за колко ще го пуснат.

DunCon
Регистриран: 10 дек 2009, 23:38

Мнение от DunCon » 26 яну 2011, 17:07

Първо на първо, човек изказва мнение спрямо неговите мисли. Разбирам те, че не ти допада телефона, но с този "Archos" се уляхте повечето. Като толкова много мрънкате, шо не си го вземете, ами само казвате "По-добре Archos Tablet отколкото този...." и разни подобни изказвания.
Аз на сляпо мога да кажа, че още докато чуя "Dell" ми става ясно за какво става въпрос. А за легендарната марка "Archos" не съм много запознат, но мога без да се замислям да гарантирам качеството на Dell. Цената ако ви се струва "висока", не се спирайте на него, но знайте, че това не е "Archos" или разни други модели (не ми се споменават други модели, да не се обидят феновете им), опитващи се отчаяно да привлекат внимание.
D
E
L
L

DunCon
Регистриран: 10 дек 2009, 23:38

Мнение от DunCon » 26 яну 2011, 17:11

Dell Streak вече е достъпен и с Android 2,3, до колкото четох в списанието на Globul.

kovanjiev
Регистриран: 19 ное 2007, 16:26

Мнение от kovanjiev » 13 фев 2011, 13:35

не е късно просто не всеки може да си го купи аз съм много доволен от него(yes)

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 10 мар 2011, 18:48

Май скоро ще се обзавеждам със стрийкче :)

Ще напиша впечатления после :)

lekso
Регистриран: 16 сеп 2007, 13:48

Мнение от lekso » 18 апр 2011, 21:39

Поддържа ли Flash 10.1 ???

KOBRETI
Регистриран: 30 авг 2005, 16:44

Мнение от KOBRETI » 02 май 2011, 01:38

Дори 10.2

leica_z
Регистриран: 07 май 2011, 19:26

Мнение от leica_z » 22 май 2011, 17:31

Здравейте! Искам да споделя мнението си за това устройство и да ви предложа оферта!
Първоначално устойството беше закупено с целта аз да го ползвам, но определено не покри учаканията ми особено когато твърдят че спокойно може да замени вашия лаптоп(силно казано), не казвам че е лош дори обратното просто това е един огромен смартфон но не и таблет!
За това допринася ниската резолюция на дисплея, няма да коментирам версията на андрнид в това устойство но определено версия 3 е по добра(добре е делл да направят необходимото за да може да има официален ъпдейт - все пак претендират че това е таблет, тоест мястото му е в редиците на андрнид версия с версия 3). Някои би ме опрекнал че говоря така, но си е точно така тези които го купиха в самото начало ще ме разберат за какво говоря (ние се изръсихме точно толкова колкото и сегашните копувачи на някои от актоалните таблети)..
Да някои ще кажат но това е стар модел да сте мислили но просто не е така ( секи трябва да е добре не трябва да желаем лошото на човека срещу нас :) така че от дел не могат да ъпдейтнат някои от хардоерните недостатъци (резолюция, Сока, камера, видео подръжката и тем подобни) и от ново да ни го върнат да го ползваме, но те спокойно могат да обновят софтоера и да премахнат проблемчетата?
И все пак според мен това си е един доста добър хибрид заемаш нишата между смартфона и стандартния таблет.
Та аз моят го предоставих очтиво да го ползва рестара ми, и сега накрая познайте вчера го е изпуснала доста лошо и самият дисплей не горилата се счупил пък и корпо са не е добре а тела беше цвете без забелешки ...
Имайки предвит че съм имал и други подобни проблеми, не си и помислям за ремонт.
Но моята голяма сетра продалжава да мрънка да по разпитам дали някои сериозен и отговорен притежател не е решил да го продава?
Аз лично сам малко против(няма да обсъждаме кусурите, това не е форум за оплюване, но оп ределено в момента има доста по добри неща и цената май е по добра , но тя си знае нейното?
Имаме интерес към добре запазено устойство ( за сестрата външно, за мене и вътрешно) предпочита се да е с официалната версия, да има остатъчна гаранция над/поне 18 месеца , няма нужда да споменавам за пълния комплект аксесоари, без дефекти.
Сестра ми има възможност да от дели до 520лева, ще е важно да споменете и от къде е закупен!
Благодаря за отделеното време!
ПС: сериозен копо вач съм, няма смисъл някои да си прави труда и да се пробва да замаскирва устойството представаики го за ново (когато то е ползвано определен период от време).
Може и чисто ново но няма как да отделим повече от 620лева !

Приятно ползване приятели!

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 22 май 2011, 18:31

А бе не е по темата ама хора вие ходите ли на училище изобщо!
Ползвайте поне една проверка на правописа да не се излагате.
учаканията
опрекнал
копувачи
актоалните
секи
хардоерните
подръжката
софтоера
заемаш
очтиво
забелешки
предвит
продалжава
копо вач
без да бром изядените и разместени от бързане думи.
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Отговори