Sensation
Re: HTC Sensation
Ако се вярва на немските форуми, батерията на сензацията държи около 2 дни при нормално ръчкане, при усилено-24 часа. Ето какво е писал един:
непрекъснато включено wifi, включен umts, нормални мп3 и сърфиране от време на време, след 53 часа батерията му е на 10%.
непрекъснато включено wifi, включен umts, нормални мп3 и сърфиране от време на време, след 53 часа батерията му е на 10%.
По принцип, мнението на немците е, че по отношение на батерията, телефонът наистина е сензация. Явно дисплеят и процесорът му са мн икономични.
тооолкова заблудени души :)
@Samsung Galaxy S II-няма да си направя труда да ти изгледам клиповете. сензацията в момента е брандиран следователно е бъкан от глупости и скапан софтуер. нормално е на този етап сгс2 да е по-добре макар и не много. ако си дал клипче в което се сравняват с квадратния тест само ще се изсмея :) отдавна квадрата не е показателен
а ти спомена нещо за това че сгс2 е по-добър от 4-ката :D:D:D то и DHD е по-добър от ябълката десетки пъти. а и 4-ката както казах по назад е телефон на година вече следователно тестове на какъвто и да е е ''модерен'' телефон с нея са без мислени.
аз мисля на теб вече да не ти отговарям на смешните клипове щото само ще си промилея ценното време. но на t1ri мисля да продължа щото ми е много забавен.
тъ човеко t1ri:
1. как пъ реши че процесора е по-добър? за мен са еднакви. за графичния ускорител макар и да не съм наясно за какво ми е аджеба (знам че служи за нещо но не знам за какво) ще се съглася.
2. по-добър дисплей според теб. според мен на сензацията е по-приятен за гледане. въпрос на гледна точка
3. в ревютата казват че сензацията издържа повече
4. [B]с тази памет вече се излагаш много сериозно и чак почваш да ме дразниш как само си чешеш езика!!![/B] каза ти се няколко пъти че това не е проблем ама ти не та не. айде купувай си скапаната пластмаска и се радвай че си с 16гб вградени а аз пак с толкова ама с карта. ее аман от разбирачи навсякъде бе мама му
5. на този етап 768мб рам са [B]напълно[/B] достатъчни.
6. и както ти каза @vladovn га дигнеш поече от 10/11 ми се обади.
ставаш смешен. виждаш ли че нито ти нито човека с ник на телефон не можете да изложите [B]нормални и смислени[/B] аргументи що [B][u]скапаната[/u][/B] пластмаса е по-добра от НТС-то.
и прочети и постовете преди моя и виж че говориш глупости пълни.
каква е мойта грешка в случая? че ви отговарям изобщо. и хайде да направим следното: тия които ще си трошим главите със сензацията си пишем тук а вие които ще се радвате че сте със тъчуиз ще го богославяте в съответната тема а? и нека не забравяме вие имате 16гб вградена а ние само 1 а телефона върви с мемори карта. ужас как ще се прецакаме не е истина :D:D:D
@Samsung Galaxy S II-няма да си направя труда да ти изгледам клиповете. сензацията в момента е брандиран следователно е бъкан от глупости и скапан софтуер. нормално е на този етап сгс2 да е по-добре макар и не много. ако си дал клипче в което се сравняват с квадратния тест само ще се изсмея :) отдавна квадрата не е показателен
а ти спомена нещо за това че сгс2 е по-добър от 4-ката :D:D:D то и DHD е по-добър от ябълката десетки пъти. а и 4-ката както казах по назад е телефон на година вече следователно тестове на какъвто и да е е ''модерен'' телефон с нея са без мислени.
аз мисля на теб вече да не ти отговарям на смешните клипове щото само ще си промилея ценното време. но на t1ri мисля да продължа щото ми е много забавен.
тъ човеко t1ri:
1. как пъ реши че процесора е по-добър? за мен са еднакви. за графичния ускорител макар и да не съм наясно за какво ми е аджеба (знам че служи за нещо но не знам за какво) ще се съглася.
2. по-добър дисплей според теб. според мен на сензацията е по-приятен за гледане. въпрос на гледна точка
3. в ревютата казват че сензацията издържа повече
4. [B]с тази памет вече се излагаш много сериозно и чак почваш да ме дразниш как само си чешеш езика!!![/B] каза ти се няколко пъти че това не е проблем ама ти не та не. айде купувай си скапаната пластмаска и се радвай че си с 16гб вградени а аз пак с толкова ама с карта. ее аман от разбирачи навсякъде бе мама му
5. на този етап 768мб рам са [B]напълно[/B] достатъчни.
6. и както ти каза @vladovn га дигнеш поече от 10/11 ми се обади.
ставаш смешен. виждаш ли че нито ти нито човека с ник на телефон не можете да изложите [B]нормални и смислени[/B] аргументи що [B][u]скапаната[/u][/B] пластмаса е по-добра от НТС-то.
и прочети и постовете преди моя и виж че говориш глупости пълни.
каква е мойта грешка в случая? че ви отговарям изобщо. и хайде да направим следното: тия които ще си трошим главите със сензацията си пишем тук а вие които ще се радвате че сте със тъчуиз ще го богославяте в съответната тема а? и нека не забравяме вие имате 16гб вградена а ние само 1 а телефона върви с мемори карта. ужас как ще се прецакаме не е истина :D:D:D
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Изгледай клипчетата, сензацията изглежда все едно е лампова в сравнение със SGS2.
човеко с ник на телефон не разбра ли че няма да изгледам малоумните клипчета :) казах ти че в момента софтуерно сензацията е зле. нормално е. изчакай още малко например средата на юли и тогава пак ще си говорим бре. недей да бързаш толкоз
и сгс2 не струва ;) [B]най-малкото[/B] шото е пластмасов (нарочно удебелих най-малкото щото някой пак ще кажат че за мен това е най-важното (не че ми дреме де ама да не стават недоразумения)) просто не можеш да сложиш на телефон от такъв висок клас тъчуиз и пластмаса. всъщност може и самсунг го показват :D
айде остани със здраве и се моли за ъпдейт за галаксито си (защото самсунг са царе тук) ;)
и сгс2 не струва ;) [B]най-малкото[/B] шото е пластмасов (нарочно удебелих най-малкото щото някой пак ще кажат че за мен това е най-важното (не че ми дреме де ама да не стават недоразумения)) просто не можеш да сложиш на телефон от такъв висок клас тъчуиз и пластмаса. всъщност може и самсунг го показват :D
айде остани със здраве и се моли за ъпдейт за галаксито си (защото самсунг са царе тук) ;)
-
Помолих те да изгледаш клипчетата не за друго а за да се накефиш на дисплея SUPER AMOLED PLUS;)
за сърфиране (за какъвто ще взема сензацията) qHD е по-добър. и го потретвам сигурно: мен qHD по ми харесва защото не е толквоа шарен като самоледа +това самоледа изгаря на места картината :) трудно ще му се порадвам де...
сега моля те не почвай да изтъкваш и ти като предимство на сгс2 че е с повече памет че ще се почудя да плача ли вече или да се смя :D
сега моля те не почвай да изтъкваш и ти като предимство на сгс2 че е с повече памет че ще се почудя да плача ли вече или да се смя :D
-
Само това виж приятел 6 минутки е ок?
[B]Samsung Galaxy S II vs HTC Sensation - Browser Performance [/B]
[Youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=gAuNsHPnK3I&feature=related[/Youtube]
[B]Samsung Galaxy S II vs HTC Sensation - Browser Performance [/B]
[Youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=gAuNsHPnK3I&feature=related[/Youtube]
Някой може ли да му каже защо тук има спор за самсунга и сензацията ???? Признавам си, че имало е моменти, в които съм си казвал "дай да видя и тази пластмаса, пък може да е и по-добра" гледал съм, по-точки и параметри бие сензацяита, но пък аз искам пак сензацията. Разбрах, че всъщност софтуера е много важен, подръжката, която HTC предлаат ми харесва. Сигурен съм, че и самсунга е супер велик и без ирония и пластмасата е качествена, но затова сме различни хора. Аз мразя ябълката, те са маниаци и докато има компании като дел, HTC, samsung, няма кой да ме накара да си взема боклуджийската ябълка. Имало е ретина, та мултитъч, та какво ли не, а видео разговор не може да направиш. Всеки знае потребностите си, аз искам сензацяита и ще изчакам 1-2 месеца след официалното пускане на небрандираната версия да падне под 1 бон и нядавам се да е в джоба ми.
-
По много неща бие Самсунга Сензацията. Но най добре е като се нормализират цените на двата телефона да се тестват лично в магазин. Това е от мен мили хора. Бъдете благословени от Бог.