HP Veer
HP Veer
Страхотен напредък отбелезязват от HP - сложили са процесор с малко по-голяма честота. Добавили са и N стандарт към Wireless-a. Камерата вече е 5 mpx, но за сметка на това дисплея е орязан с 0,6 ''. Засега изглежда, че HP бяха не бяха точния купувач на компанията, която буквално се възроди от пепелта след излизането на webOS и всички добри отзиви от нея. Жалко, че HP ще я затрият.
Re: HP Veer
Тва най-вероятно ще е бюджетен модел (250-350 лв)
250 лв. - друг път. Най-малко 600 лв. в България. Вероятно ще струва $99 или $150 субсидиран в Щатите.
Дали ще излезе в България изобщо?
-
- Регистриран: 19 яну 2010, 15:20
Предишните модели - 514, 614, 914 ipaq-ци не се предлагаха от оператори. Ако е в ценови диапазон 400-500 лв, бих се замислил. Въпреки, че като гледам характеристиките, от 2008 насам не са мръднали много напред, особено в сравнение с другите. Но има една малка каста луди, които харесват HP телефоните, и аз съм от тях.
Осъзнавап, че това е Palm, а не HP, нали? Не си живял под скала в последната година.
-
- Регистриран: 17 сеп 2009, 02:50
този модел ще бъдели пуснат в Бг. изобщо и някои знаели каква цена ?
Телефона е около 400$ в ebay.
Така или иначе вече ми текат лигите по webOS. (woo)
Така или иначе вече ми текат лигите по webOS. (woo)
В ebay има супер добри оферти за palm pre 2 - нови за по 120 лири, което е под 300 лева! Едва ли ще намериш по-добра оферта за да пробваш webos. Аз си поръчах и съвсем скоро трябва да дойде.